Cui a servit gogoși Iuliana Marciuc

Acum cinci ani, Iuliana Marciuc și-a lansar cartea Destine ca-n filme. Recent aceasta a lansat o nouă ediție a cărții. Cui a servit gogoși Iuliana Marciuc.

Miercuri, 30 septembrie 2020, în Grădina TVR, Iuliana Marciu a avut parte de un eveniment inedit. Și-a lansat a doua ediție a cărții Destine ca-n filme. Cui a servit gogoși vedeta.

Cui a servit gogoși Iuliana Marciuc

Este fericită că a reușit să lanseze recent și cea de-a doua ediție a cărții Destine ca-n filme. Motiv pentru care vedeta a servit gogoși. Cui? În primul rând echipei emisiunii „Destine ca-n filme”, reprezentanți ai editurii, dar şi majoritatea protagoniştilor cărţii şi ai emisiunii. Este vorba de vedete şi oameni obişnuiţi cu poveşti de viaţă deosebite, printre care Irina Alionte, Marcello Bataglia, Adina Sima. Potrivit click.ro, Iuliana Marciuc a fost fascinate de poveștile oamenilor obișnuiți, dar transformați în eroi, datorită vieții pe trăit-o. Este vorba de experiențe cu totul ieșite din comun, care par a fi desprinse din filme. Povești care au fost urmărite grație emisiunii „Destine ca-n filme”.

iuliana marciuc carte

Cartea are două autoare

Dar acest fantastic volum are două autoare. E vorba de Oana Georgescu, jurnalist şi Iuliana Marciuc, realizatoare şi prezentatoare. Au fost puse pe hârtie într-un mod original 30 de subiecte interesante selectate în perioada 2015 – 2019, cu actualizări şi noi informaţii. „Ideea unui nou volum a venit firesc, pentru că emisiunea „Destine ca-n filme”, un proiect superb, început în urmă cu şapte ani, continuă să transmită poveşti de viaţă, care mai de care mai interesante şi captivante, cu eroi adevăraţi, oricând modele pentru mine şi pentru voi.

Am învăţat enorm de la toţi cei pe care, de-a lungul acestor ani, i-am intervievat. Pe o parte dintre ei îi veţi reîntâlni în paginile acestei cărţi. Şi dacă la momentul transmisiei pe TVR 2 aţi ratat povestea, acum iată aveţi ocazia să o retrăiţi. Vă doresc lectură plăcută şi vă mulţumesc pentru dragostea cu care mă primiţi, de 30 de ani, în casele dumneavoastră!”, a mărturisit Iuliana Marciuc.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.