CUI I-A ADRESAT TIMIȘOREANCA SINUCIGAȘĂ ULTIMELE CUVINTE

Când vezi aceste imagini cu femeia de 33 de ani din Timișoara, cu greu te poți gândi că în spatele zâmbetului perfect se ascundea o viață grea. Cu toate acestea, cele mai importante concluzii ale specialiștilor conturează de sinucidere în urma depresiei. Femeia care părea fericită pe contul de socializare a hotărât să-și ia viața, alături de cei doi copii pe care îi avea cu fostul soț. Potrivit apropiaților Iuliei, bărbatul ar fi revenit la gânduri mai bune, iar ei se împăcaseră de ceva timp. Ba chiar urma să meargă din nou la Starea Civilă.

Acum, o vecină a femeii din blocul morții a dezvăluit că a vorbit cu Iulia, cu foarte puțin înainte ca ea să recurgă la gestul teribil. Discuția a avut loc cu puțin timp înainte ca femeia să se arunce de pe acoperiș. 

Atunci când Iulia a ajuns în fața blocului, pentru că nu putea intra înăuntru, a sunat la interfonul vecinei, cu care a vorbit ultimele cuvinte. Apoi, a urcat și s-a aruncat în gol de la etajul 10.

Vecinii părinților ei, unde se mutase de o lună, au spus că ar fi văzut-o abătută.

“Era slăbită, se vedea că era necăjită. Mie mi s-a părut foarte închisă, foarte tristă, când am văzut-o’”,  a declarat un vecin.

 

Potrivit antena3.ro, locatarii clădirii ar fi declarat că au mai zărit-o pe femeie în urmă cu câteva zile pe acoperiș. Cu toate că acum se ia în calcul ideea că tânăra ar fi suferit de depresie, prietena cea mai bună a Iuliei susține că nu știe ca ea să fi suferit de această maladie, iar viața ei nu era una tristă, având în vedere că urma să redevină soția bărbatului care i-a dăruit doi copii. Cei doi erau împreună de la vârsta de 15 ani, însă apropiații lor susțin că soacra acesteia nu ar fi fost de acord la început cu mariajul.

În 2020, bărbatul a intentat divorț și fiecare a încercat să o ia pe drumuri separate, dar în urmă cu o lună ar fi hotărât să fie din nou împreună și să depună, iar, actele la Primărie. 

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a putea stabili ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata