Culiță Sterp și-a făcut operații estetice. La ce intervenție a apelat

A considerat că e momentul să-și schimbe înfățișarea și a apelat la operații estetice. La ce intervenție a apelat Culiță Sterp.

Avea o problemă care dorea cu ardoare să o rezolve. Culiță Sterp și-a făcut operații estetice. La ce intervenții a apelat.

Culiță Sterp și-a făcut operații estetice. La ce intervenție a apelat

Potrivit spynews.ro, Culiță Sterpă a vrut să-și schimbe înfățișarea și a apelat la câteva operații estetice. Întrucât părul începuse să-i cadă mult, acesta a considerat că e momentul să intervină. Mai mult, el spune că e vorba de o problemă ereditară și nu ar fi dorit ca peste câțiva ani să rămână fără podoaba capilară.

Și-a făcut implant de păr în Turcia

Drept urmare, acesta nu a mai pierdut timpul și a fost în Turcia să-și facă implant de păr. Din nefericire, aceasta nu a fost exact ce și-a dorit, iar Culiță trebuie să mai facă încă o ședință.

culita sterp

„Mi-am mai făcut acum 3 ani în Turcia, mi-a prins dar doar pe o parte. Implantul nu e ceva dureros, doar mai mult anestezia, pielea capului, nu e ceva exagerat încât să spui că e insuportabil. Mai am o programare săptămâna viitoare”, a declarat Culiță Sterp la Antena Stars.

Citește și  Florin Ristei e îndrăgostit lulea. Și-a dus iubita să-i cunoască mama

Vrea să devină tată

Chiar dacă a trecut printr-un divorț și are multe alte despărțiri la activ, acesta își dorește din tot sufletul să devină tată. Mai ales că e extrem de îndrăgostit de Daniela, tânăra pe care o consideră jumătatea ta. De ziua de naștere a acesteia, Culiță i-a transmis un mesaj de iubire pe contul său de socializare. Aceasta nu a stat mult pe gânduri și a comentat imediat la o fotografie postată de Culiță.

”Am cel mai frumos iubit”, a scris Daniela. Cântârețul aduce mereu în discuție subiectul copii și spune că va face acest pas după ce va termina casa care este în construcție. Pe de altă parte, Culiță își adoră mama și arată acest lucru ori de câte ori poate pe rețelele de socializare.  “Nu știu alte mame cum sunt , dar a mea dacă nu vin des pe la ea, moare de dorul meu , dar și eu de al ei! Eroul nostru care ne-a crescut și ne-a educat să fim cum suntem azi! @mama.geta”, a scris acesta pe Instagram.

Citește și  Anda Adam spune adevărul. Ce se întâmplă cu mariajul său

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.