Cum a ajuns chef Cătălin Scărlătescu la televiziune

E unul dintre cei mai iubiți oameni din România, însă se cunosc puține despre momentul în care Cătălin Scărlătescu a ajuns la televiziune.

Se spune că nimeni nu face o mâncare atât de gustoasă precum chef Cătălin Scărlătescu. Este interesant și momentul în care acesta a ajuns la televiziune.

Cum a ajuns chef Cătălin Scărlătescu la televiziune

Când spui Cătălin Scărlătescu, te gândești inima la emisiunea Chefi la cuțite. Dar cum a ajuns acesta la televiziune? Impunător dar și emoționat, Cătălin Scărlătescu a debutat pe micile ecrane în martie 2016. Din acel moment, el, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu i-au ținut pe spectatori în fața micilor ecrane. ”Eram la mare, pe plajă, cu un coleg din clasa a V-a. Stăteam cu picioarele în apă, pusesem un tomberon între noi și jucam table. La un moment dat, mi-a sunat telefonul și am fost anunțat că voi face parte din juriul unui cooking show. Mi-a scăpat telefonul din mână, direct în apă. I-am scos repede cartela, am pus-o la uscat, am folosit un alt telefon și abia a doua zi am fost sunat din nou pentru a stabili o primă întâlnire.

catalin scarlatescu

Atunci i-am cunoscut prima oară pe Florin și pe Sorin. Ne-am văzut întâi la mine acasă, iar ulterior ne-am întâlnit și cu producătorul nostru, geniala Mona Segall. Îmi aduc aminte că ne-am văzut undeva pe Bd. Dacia, stăteam la o terasă și eu mă tot gândeam ce mi se întâmplă… A doua zi am mers la o sedință foto și știu că toți oamenii cu care ne întâlneam ne spuneau că o să fie super tare, se uitau la noi cu multă curiozitate…”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, a declarat acesta pentru viva.ro.

La început i-a fost teamă

Chiar dacă pe sticlă se impune și pare de neclintit, Cătălin a recunosc că la început i-a fost teamă de televiziune și a realizat mai târziu ce se întâmplă în spatele micilor ecrane. Eu nu mai înțelegeam nimic. La început, mi-a fost frică de televiziune, nu știam ce înseamnă, ce presupune, de asta în primul an nici nu am renunțat la locul de muncă pe care îl aveam, le-am făcut pe amândouă în paralel.”, a mărturisit talentatul bucătar.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.