Cum a cucerit-o Deliric pe Inna

Și-a ținut totdeauna viața personală departe de ochii curioșilor, dar Inna a recunoscut acum că-l iubește pe Deliric. Cum a cucerit-o.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Deliric. Frumoasa cântăreață Inna, spune cum a cucerit-o.

Cum a cucerit-o Deliric pe Inna

Pretențioasă la bărbați, Inna a reușit totuși să fie fascinată de un mascul. Cum a cucerit-o Deliric? „Deli este preferatul meu din industria românească. Este cel mai inteligent. Și este cel mai haios din lume“, a spus Inna, pentru revista Unica. Artista va avea parte în această toamnă de un proiect extrem de interesant. Este vorba de Masked Singer România, o emisiune în care bruneta va fi unul dintre jurați. Emisiunea va începe vineri, 11 septembrie, la ora 20:30, la ProTV.

inna la mare

Deliric deține brandurile PORC și FACEM Records

Deliric a fost fascinat de muzică încă din copilărie, iar în acest moment deține brandurile PORC și FACEM Records. Acesta a povestit că a început să-și compună propriile versuri tot din copilărie, iar în clasa a IX-a și-a făcut o trupă de muzică cu câțiva prieteni. Din păcate însă, succesul s-a lăsat așteptat.

“Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru ca nu îmi place sa îmi spună alții ce sa fac. Când am descoperit internetul, la sfârșitul anilor 90, am sesizat o portiță și ca pot sa dau muzica mea direct oamenilor. Ne făceam singuri CD-urile și le vindeam pe forumuri. Am ținut cu dinții sa fiu independent. Muzica am vândut-o direct noi.

Am învățat de unul singur sa fac grafica pentru CD-uri, îmi făceam poze… Și pentru ca rapperii trebuiau sa aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, sa vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva la vreo 300 de produse și la un business cu o cifra de afaceri de aproape 1 milion de euro”. Inna a fost la un pas de căsătorie cu fostul Iubit, când a fost cerută de nevastă.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.