Cum a fost surprinsă Andreea Mantea de ziua ei. Iubitul s-a depășit pe sine

Are o carieră de invidiat, un copil superb și un iubit care adoră. Cum a fost surprinsă Andreea Mantea de ziua ei.

Cu câteva zile în urmă, Andreea Mantea a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani. Cum a fost surprinsă vedeta de ziua ei. Bărbatul i-a umplut casa de trandafiri albi.

Cum a fost surprinsă Andreea Mantea de ziua ei. Iubitul s-a depășit pe sine

Anul acesta, Andreea Mantea a ales să serbeze ziua de naștere doar alături de familie și de cei foarte apropiați. Pionul principal a fost iubitul vedetei. Cum a fost surprinsă Andreea Mantea? Cu casa plină de trandafiri albi. Cine a fost complice la această surprinză inedită? Chiar fiul Andreei, David. Cel mai frumos cadou a fost însă tortul de la iubitul său, pe care a exista și un mesaj care spune totul: Pentru că te iubesc.

aniversare andreea mantea

Andreea le-a mulțumit tuturor

Pentru că a fost tratată ca o prințesă, Andreea Mantea a fost extrem de impresionată. Bruneta le-a mulțumit tuturor pentru o zi atât de specială. „#34 #LacrimiDeFericire. Vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru toate mesajele! Sunteți minunați! Sunteți lângă mine mereu, indiferent de situație și asta mă copleșește!  Vă mulțumesc și vă doresc din tot sufletul meu, tot binele din lume!” a scris vedeta, pe o rețea de socializare.

Cu puțin timp în urmă, vedeta a postat o fotografie în care pe degetul său inelar apare o bijuterie despre care mulți spun că este inelul de logodnă. “Felicitări! Meriți să fii fericită, iubită și sănătoasă!  Să vă iubiți veșnic!”, “Ai primit inelul, cine e norocosul”, au spus unii fani. Alți internauți au făcut alte comentarii: “Bă, frate, dacă ea nu vrea să îl arate pe iubitul ei este decizia ei! Că nu suferim noi în locul ei sau altceva. Și dacă ținem la ea, ar trebui să-i urăm sănătate și tot ce este mai bun, (…)! Nu este obligată de nimeni să-l arate! Ea este un înger și Doamne ajută să semăn la frumusețe și la caracter cu ea! (…)”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.