Cum a reacționat Carmen Grebenișan când a fost comparată cu Bianca Drăgușanu

S-a schimbat radical, dar nu are nici o legătură cu Bianca Drăgușanu. Cum a reacționat Carmen Grebenișan când a fost comparată cu fosta asistentă a lui Capatos.

A apelat la tot felul de intervenții chirurgicale ca să arate ca o divă și a ajuns să se spună că seamănă cu Bianca Drăgușanu. Cum a reacționat Carmen Grebenișan când a fost comparată cu blonda lui Botezatu.

Cum a reacționat Carmen Grebenișan când a fost comparată cu Bianca Drăgușanu

Cine ar fi crezut că se poate schimba atât de mult Carmen Grebenișan… Iar acest lucru se vede cu ochiul liber din ultimele postări ale vedetei. Nu mai miră pe nimeni faptul că în aceste condiții, vlogerița a început să fie comparată cu Bianca Drăgușanu.

Asemănarea fantastică cu iubita lui Alex Bodi au văzut-o și internauții, care au dat drumul la comentarii: „Am crezut ca esti Bianca Dragusanu!”. Vedeta nu a stat mult pe gânduri, ci a venit cu o reacție: “Na situație”.

asia expres

S-a bănuit că ar avea o relație cu Florin Ristei

Fostă concurentă la Asia express, despre Carmen Grebenișan s-a bănuit că ar avea o relație cu cântărețul Florin Ristei. Situația stă cu totul altfel, pentru că ea se iubește cu un asistent medical. Sursele spun că acesta este un vechi prieten, iar relația lor este una foarte serioasă.

În plus, Carmen se arată a fi extrem de îndrăgostită. Se aude că cei au fost la început foarte buni prieteni. Acum, însă nu se ascund de nimeni și le arată tuturor cât de mult se iubesc. Cei doi petrec foarte mult timp, iar Carmen nu s-a sfiit să-și sărute iubitul cu patimă în văzul lumii.

Mai mult, vlogerița a și postat o fotografie cu sărutul, ca să fie mai credibilă. Cei doi au petrecut câteva zile de vis la mare și din nou internauții au apreciat-o pe Carmen pentru cât de bine arată. ”Ce abdomen”, ”Șase pachețele”, ”Așa pătrățele la vedere”, ”Ești perfectă”, ”Arăți superb, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o iubesc.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.