Cum a reușit să slăbească Amalia Năstase. Ce a scos definitiv din alimentație

A uimit întreaga țară după ce a dat jos nu mai puțin de 20 de kilograme. Cum a reușit să slăbească Amalia Năstase și ce a scos definitiv din alimentație.

A revenit la rochiile sale cu aproape patru numere mai mici. Cum a reușit să slăbească Amalia Năstase. Iată care e regimul de la care nu se abate.

Cum a reușit să slăbească Amalia Năstase. Ce a scos definitiv din alimentație fosta soție a lui Ilie Năstase

Nimeni n-a mai crezută că Amalia Năstase poate reveni la forma cu care ne-a obișnuit. Cum a reușit să slăbească Amalia? În primul rând printr-o ambiție de fier.  „Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca și snack, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie‘, a spus Amalia Năstase.

Citește și  Raluca Bădulescu a lăsat de Ibiza de dragul noului iubit. E incredibil unde s-au relaxat cei doi

amalia si razvan

Din dieta vedetei nu face parte niciodată zahărul

De asemenea, Amalia a menționat că prânzul e format din salată și carne, iar seara mănâncă conservă de ton. Din dieta Amalia Năstase nu face parte niciodată zahărul. „Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii. Și atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare.

Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevie. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”. În acest moment, Amalia Năstase este căsătorită cu afaceristul Răzvan Vasilescu și au un băiat. Amalia Năstase a format un cuplu cu Ilie Năstase de la vârsta de 23 de ani. Nunta celor doi a fost ca în povești și au avut peste 500 de invitați celebri. Amalia și Ilie au împreună două fetițe.

Citește și  Alina Laufer arată spectaculos. Iată ce dietă folosește vedeta. Doamnele o să îi urmeze exemplul

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.