Cum a rezistat Amna divorțului. Este pregătită pentru o nouă iubire?

După 12 ani de relație, Amna și soțul său și-au spus adio anul trecut. Cum a rezistat cântăreața divorțului?

A avut o relație de 12 ani din care a rezultat un copil superb, dar povestea frumoasă a luat sfârșit. Cum a rezistat Amna divorțului?

Cum a rezistat Amna divorțului. Este pregătită pentru o nouă iubire?

În emisiunea Acces direct de la Antena 1, Amna a declarat că divorțul a transformat-o într-o femeie puternică. Vedeta a spus că a trecut cu bine peste tot, dar a preferat ca ulterior să-și ia o pauză. În acest moment, vedeta e mai bine ca niciodată și se bucură de carieră și de copilul său, neavând absolut deloc timp să se reîntoarcă în trecut.

amna

”(…) Sunt foarte bine alături de băiețelul meu, ne-am mutat în casă nouă, suntem echilibrați. Ne luptăm un pic cu școala asta, dar asta este. Imediat după divorț m-a ajutat foarte mult munca, muzica, sportul și, bineînțeles, prietenii. Este foarte important să nu pici, dar fiecare om are ritmul lui. Poate unii stau trei luni și jelesc și după răsar ca soarele.

Citește și  De ce nu a făcut Elena Udrea nuntă până acum. Nu a fost niciodată mireasă

Eu cred că nu este bine să pici, ci să te ții acolo, pe linia de plutire. E clar că dacă ai stat cu un om mulți ani de zile, înseamnă că a avut multe calități, dar și câteva defecte. Pentru că nu stai cu om 12 ani de zile, ca în cazul nostru, doar pentru câteva momente faine. Acum suntem doi părinți uniți pentru David. Nu ne-am mai certat de când am terminat de împărțit lucrurile personale”, a spus Amna.

Este făcută pentru viața de familie

Acum, Amna se gândește la viitor și e convinsă că e făcută pentru viața de familie.  „E vorba despre a alege omul potrivit, iar ăla e rar, nu îl găsești la toate colțurile. (…) Trecând prin niște momente în viață, ai niște pretenții nu mai poți să accepți orice și treci cu vederea niște lucruri. Sunt sigură că există cineva acolo și pentru mine, doar că nu vreau să mă grăbesc. Nu știu dacă îmi e teamă. (…)

Citește și  Mirela Vaida și-a speriat fanii. I s-a făcut rău în timpul emisiunii. Ce se întâmplă cu prezentatoarea

Sunt sigură că sunt făcută pentru viața de familie pentru că nu am stat degeaba 12 ani cu un om și nici el nu a stat degeaba cu mine. Cu siguranță și el este făcut pentru viața de familie doar că, din păcate, drumurile noastre cu unele persoane sunt limitate. Momentan sunt singură, cu băiețelul meu. Avem tot ce ne trebuie. M-am focusat foarte mult pe carieră”, a declarat blonda.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.