Cum arată inelul de logodnă al Cleopatrei Stratan

La doar 18 ani are toate motivele să fie fericită. O carieră de mică și chiar în ziua în care și-a făcut majoratul, a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă al Cleopatrei Stratan.

A devenit o adolescentă frumoasă care în curând va îmbrăca și rochia de mireasă. Cum arată inelul de logodnă al Cleopatrei Stratan.

Cum arată inelul de logodnă al Cleopatrei Stratan

Majoratul i-a adus Cleopatrei Stratan cea mai mare bucurie. Iubitul său, Edward Sanda, a cerut-o în căsătorie. Fericită până în măduva oaselor, tânăra a arătat tuturor și inelul de logodnă pe care l-a primit, absolut superb. De altfel, Edward a postat și un mesaj care spune totul. „She said YEEES! #LoveOfMyLife”, a postat acesta pe Instagram. Cei doi tineri sunt împreună de opt luni și formează un cuplu minunat. Și pentru că nu mai pot sta departe unul de celălalt, au hotărât să-și unească destinele.

cleopatra si edward

Au curs mesajele de felicitare de la vedete

Imediat, fanii au comentat rapid la postarea cu mesaje pentru proaspeții căsătoriți. Dar și prieteni vedete, printre care Randi, Doinița Oancea, Nicole Cherry sau Melina. Dacă Randi a postat „Știu un loc în Otopeni!”,  Nicole Cherry s-a bucurat trimițând „Felicităăăăări!”. „Ai măăă !!! Ce cuteee!! Felicităăăăăări!” , le-a transmis și actrița Doinița Oancea.

Cererea în căsătorie a venit la miezul nopții

Edward s-a gândit să facă cererea în căsătorie puțin după miezul nopții, când nimeni nu s-ar fi așteptat. „Ne doream foarte mult acest lucru. A venit totul foarte natural și firesc. Chiar dacă s-a întâmplat acum sau dacă s-ar fi întâmplat peste doi sau trei ani, tot așa s-ar fi simțit. Ceva din interiorul meu mi-a spus să o fac acum”, a declarat iubitul Cleopatrei Stratan pentru „Vorbește Lumea”. Tatăl fetiței care a uimit lumea cu melodia Ghiță e foarte mulțumit de alegerea fiicei sale. Pavel Stratan spune că Edward e un băiat minunat, care-i face fiica să se simtă ca o prințesă.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.