Cum scăpați de blesteme. Aceste remedii nu vor da niciodată greș

Unii specialiști în paranormal susțin că nu este nevoie ca blestemul să fie trimis asupra cuiva. Este de ajuns să rostim cuvinte urâte, asupre, rele despre noi înșine, acestea având o putere uluitoare. Cum scăpați de blesteme. 

Efecte de blestem au și simplele cuvinte rostite la nervi sau durere precum „nu mai vreau să trăiesc”, „am obosit să cred că se va mai rezolva ceva”. Iată cum scăpați de blesteme definitiv.

Cum scăpați de blesteme. Aceste remedii nu vor da niciodată greș

Potrivit specialiștilor, blestemele pot fi împărţite în două mari categorii. Sunt cele de neam, preluate de la o generaţie la alta, şi cele personale, dobândite în timpul vieții. Blestemele pot afecta viaţa socială, astfel apar situaţiile în care cu foarte mare greutate se găsește un partener. De asemenea, blestemele pot afecta relațiile de cuplu, pot apărea neînţelegeri în familie, probleme sexuale, de comunicare. Sau vă puteți trezi că iubirea dintre voi a dispărut. Potrivit romaniatv.ro, cele mai frecvente stări sunt cele de nervozitate, dureri de cap, somn agitat, coșmaruri, căderea părului, infertilitate.

Cum scăpați pentru totdeauna de blesteme

Cele mai importante slujbe cu o imensă putere de îndepărtare a farmecelor sunt Moliftele Sfântului Vasile cel Mare și rugăciunea Sfântului Ciprian. Moliftele se citesc atât pe data de 1 ianuarie, când BOR sărbătorește ziua Sfântului Vasile cât și în cazurile grave. Pentru că sunt extrem de puternice, e bine ca Moliftele să fie citite de mai mulți slujitori ai Domnului.

Citiți rugăciunea sfântului Ciprian

La fel de puternică și plină de înțelepciune este și rugăciunea Sfântului Ciprian de alungare a blestemelor. „Aşa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul, slujitorul Tău şi pe robul Tău, cu toţi ai casei lui. Și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala şi de tot blestemul. De toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputinţa.

Prostia, neînţelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia şi de toate rătăcirile şi greşelile. Pentru Sfânt numele Tău, că binecuvântat eşti în veci…”. Ca și Moliftele Sfântului Vasile, rugăciunea de dezlegare a Sfântului Ciprian este citită doar de preot, în timpul slujbelor de dezlegare.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.