Cum se descurcă Andreea Bălan de când e singură

Chiar dacă e în plin divorț de actorul George Burcea, Andreea Bălan arată mai bine ca niciodată. Cum se descurcă de când e mamă singură.

Chiar dacă nu îi e ușor de când s-a despărțit de tatăl fetelor, Andreea Bălan pare mai fericită ca niciodată. Cum se descurcă cântăreața de când e singură.

Cum se descurcă Andreea Bălan de când e singură

Invitată în platoul emisiunii Acces direct de la Antena 1, Andreea Bălan a explicat cum se descurcă cu fetițele, de când a plecat George Burcea. Vedeta a recunoscut că nu e deloc ușor cu doi copii, însă ea vede mereu partea plină a paharului. În plus, atunci când îți place să fii mamă, parcă toate lucrurile merg mult mai ușor. Cântăreața a spus că cea care o ajută enorm e mama ei, care s-a mutat la ea și are grijă de cele mici cât timp ea se află la filmări pentru “Te cunosc de undeva sau la studio”.

“Mama s-a mutat la mine și tot timpul ea se ocupă să mănânce bine și sănătos. Apoi o avem pe Flori, bona, prima bonă de când s-a născut Ella, care vine de la 8 la 3. Și apoi avem încă o prietenă bună care vine de la 3 la 7. Și de la 7 sunt doar eu cu mama”, a spus vedeta în cadrul emisiunii Mirelei Vaida.

andreea

Programul meu se încheie la 17.30

Totodată, blonda a mărturisit că programul ei se încheie la ora 17:30, după care își ia fiica cea mare de la grădiniță și toate petrec timpul împreună.

Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc. (…)

Cred că lucrurile grele sunt date unor oameni puternici ca să le poată duce. (…) Am învățat o lecție din tot ceea ce s-a întâmplat. Am greșit în trecut că mi-am expus viața personală și pe vloguri, și peste tot, și poate ar trebui să fiu mai discretă”, a spus artista. În ceea ce îl privește pe George Burcea, Andreea spune că vine odată pe săptămână: “O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește.”

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.