Cuplul anului. George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat în văzul tuturor

Nu mai există nici o îndoială că George Burcea și Viviana Sposub sunt un cuplu. Cei doi s-au săturat în văzul tuturor, la Constanța.

Concurenții de la emisiunea Ferma de la ProTV nu se mai feresc. George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat în văzul tuturor.

Cuplul anului. George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat în văzul tuturor

Au fost văzuți în timp ce s-au sărutat în văzul tuturor, iar imaginile au ajuns virale. George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu și vor să trăiască o poveste frumoasă de dragoste. La început, cei doi au fost destul de rezervați, dar ulterior s-au îndrăgostit unul de celălalt. În acest moment, cei doi nu se mai feresc de ochii curioșilor.

Cu puțin timp în urmă, Viviana a declarat că îi va fi foarte dor de George după ce se va termina competiția și vrea să păstreze legătura. Se pare că acest lucru s-a întâmplat iar cei doi își vor vedea de relația frumoasă pe care au început-o.  “Când mi-am dat seama că o să plec, mi-au revenit în cap toate amintirile și am vrut să rămân cu o amintire și mai frumoasă. Asta am simțit, asta am făcut și, probabil, și el ar fi făcut la fel. Și asta s-a întâmplat”, a povestit Viviana Sposub.

george si burcea

Viviana este o fată pe care trebuie să o iubești și să o protejezi

Când a aflat că Viviana va pleca de la Ferma, George Burcea a fost foarte afectat și a dat o declarație uimitoare.  Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei. Eu mai am niște chestii de rezolvat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău.

O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte. După aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… Și să… să o aperi, știi?!”, a mărturisit fostul soț al Andreei Bălan.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.