Dacă vreți să aveți parte de bani, țineți în portofel o bancnotă de 100 de lei

Nu există persoană care să nu-și dorească să aibă mai mulți bani. Dacă nu sunteți mulțumiți de situația dumneavoastră financiară, țineți în portofel o bancnotă de 100 de lei.

Când finanțele întârzie să apară, apelați la anumite metode care vă readuc prosperitatea. Țineți în portofel o bancnotă de 100 de lei.

Dacă vreți să aveți parte de bani, țineți în portofel o bancnotă de 100 de lei

Potrivit renumitului bioenergoterapeut Lidia Fecioru, o condiție esențială ca banii să vină la dumneavoastră, este ca atunci când îi primiți, să nu îi cheltuiți. Ci și să îi păstrați măcar o noapte în portofel, pentru că ei vor aduce ceea ce se numește energia banului. De asemenea, pentru a avea parte de bani, trebuie să aveți mereu în geantă o bancnotă de 100 de lei.

Nu dați niciodată bani seara

De asemenea, pentru a vă feri de pagubă, trebuie să aveți grijă ca seara să nu cheltuiți bani, pentru că se va duce bunăstarea din casă. Tot Lidia Fecioru vă învață că atunci când nu aveți bani, să mergeți pe străzi unde locuiesc oameni bogați. De asemenea, pentru ca banii să vină la voi, trebuie să formulați cât mai clar cu puțină ce vreți. Nu trebuie să uitați niciodată că gândurile sunt extrem de importante. Nu în ultimul rând, când cereți câte ceva, e extrem de important să o faceți foarte strict. Adică, un singur gând, o singură dorință.

Talisman aducător de bani

„Se iau trei frunze de dafin. Se ung cu ulei de mandarin, iar mai apoi una o păstrezi unde ai banii în portofel, una unde ai banii strânși prin casă și una în sertar la serviciu.

Totodată, Lidia Fecioru a precizat că o altă metodă este să pui sub covorul de la intrare de la ușă patru frunze de dafin sub forma de cruce. Dacă s-au rupt sau s-au tocit punem altele. Ele aduc noroc și bogăție.

Nu în ultimul rând, îți poți face un alt talismant  cu cinci frunze de dafin care se leagă de codiță cu o ață roșie și se pun deasupra ușii la intrare în casă, a  spus Lidia Fecioru pentru b1.ro.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.