26 27

Dan Diaconescu i-a șocat pe toți. A plătit 49 de lei pentru a-și alimenta luxosul Bentley

Nimeni nu mai înțelege dacă Dan Diaconescu este bogat sau sărac. Iar gestul său de acum câteva zile, i-a șocat pe toți. A plătit 49 de lei pentru a-și alimenta luxosul Bentley.

DDD șochează mereu. Aflat la o benzinărie în centru, a plătit 49 de lei pentru a-și alimenta luxosul Bentley.

Dan Diaconescu i-a șocat pe toți. A plătit 49 de lei pentru a-și alimenta luxosul Bentley

A plătit 49 de lei pentru a-și alimenta luxosul Bentley. Să fie oare atât de sărac încât să nu aibă bani nici pentru benzină? Atunci, cum își permite să întrețină un asemenea automobil de sute de mii de euro? Ce s-a ales din averea lui Dan Diaconescu, estimată în trecut la 30 milioane de euro? Cu greu poate răspunde cineva la o astfel de întrebare, însă sursele spun că DDD nu o duce chiar atât de rău cât se vorbește în piață.

dan diaconescu bentley

A rămas fără proprietăți

Potrivit voxbiz.ro, în cursul acestui an, Diaconescu a rămas fără nouă din proprietățile sale, inclusiv sediul OTV din Bulevardul Preciziei. Se pare că aceste terenuri au fost cumpărate de Diaconescu în 2009. Instanța a hotărât însă să ajung la vânzător, o societate a lui Mariuc Locic. În acest fel, au fost anulate executările silite ale creditorilor iar Diaconescu nu mai poate fi executat.

Citește și  Domnul Rimă, nuntă de vis la malul mării

Se pare că în acest moment, Dan Diaconescu mai are doar un teren în comuna Babana din Argeș și unul în București. Din păcate, omul de televiziune a mai primit încă o lovitură grea de la creditori. A fost scos la licitație și un alt imobil situat în centrul Bucureștiului, cunoscut ca și  locație de protocol de pe vremea când OTV era activ. Pe adresa respectivă era deja pus un titlu de executare, încă din 2011, dosarul de executare finalizându-se tocmai în 2014. Fostul patron al OTV a primit cinci ani și șase luni de închisoare şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. După trei ani de detenție, a fost eliberat condiționat.