Dan Negru a vorbit despre Revelionul din acest an. Decizia lui e clară

Iar de acest lucru nu se plânge niciodată. Chiar dacă suntem în plină vară, românii vor să știe dacă vor petrece și anul acesta Revelionul cu Dan Negru. Iată ce a răspuns vedeta.

Anunț că nu mai vreau să prezint asemenea show-uri!

„Nu mai vreau să aud de Revelion! Nu mai am niciun imbold pe această chestiune! Uite, suntem la jumătatea anului și fac această precizare pentru voi și pentru toți ceilalți: anunț că nu mai vreau să prezint asemenea show-uri!.

Am prezentat preț de aproape un sfert de veac programe de Revelion. Îmi ajunge! Pur și simplu, nu mai vreau să aud de nici fel de program de Revelion. Nu-l voi regreta, așa cum nu voi regreta nici țipătul ăla, La Mulți Ani, România! pe care trebuie să-l spui într-un fel anume la trecerea dintre ani”, a spus Negru.

Eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru. Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane

Despre faptul că nu dorește să mai facă un asemenea spectacol, prezentatorul a mai vorbit și în trecut. „În ultimii cinci ani, nu mai departe, pe paginile mele de socializare am scris constant fraze prin care le ceream oamenilor să nu se mai uite la programele de Revelion. Așa că, într-un fel decizia mea vine pe un anume fundal!”, spunea Dan Negru.

„E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online.

Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru. Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane”, scria Dan Negru, chiar cu câteva zile înainte de cel mai recent Revelion.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata