Dan Negru face investiții serioase în domeniul imobiliar

Chiar dacă în prezent mai are de așteptat cu emisiunile pe care le prezintă, Dan Negru se ocupă de imobiliare. În prezent, regele audiențelor a făcut câteva investiții serioase.

A făcut investiții serioase. Pe terenul de lângă lacul Surduc, Dan Negru s-a apucat să ridice căsuțe de vacanță.

Dan Negru face investiții serioase în domeniul imobiliar

Considerat cel mai bun prezentator al României, Dan Negru face investiții serioase și în imobiliare. Recent, acesta a început să ridice căsuțe de vacanță pe terenul său situat la 100 de kilometri de Timișoara, lângă Lacul Surduc. Potrivit click.ro, buldozerele ar fi intrat deja în acest teren ca să-l niveleze. Sursele spun că fundația va fi gata până la iarnă, iar în primăvară vor fi finalizate lucrările. De ce a avut Dan Negru să facă aceste locuințe în natură?

 

Se spune că are mulți clienți care muncesc de acasă și vor să schimbe blocurile cu casele pe pământ. De altfel, prezentatorul și copiii săi stau cât mai departe de mondenități și cât mai aproape de natură. Dovadă stă și o fotografie postată de acesta în acea zonă când își plimbă copiii cu un ATV.”Ai mei stau departe de mondenităţi, nu apar prin ziare, aşa că pun rar poze cu ei pe aici. Dar poza asta e un îndemn să vedeţi «ţara de dincolo de pădure». Aduceţi-vă pruncii aici, când puteţi. Din latinescul «Terra Ultra Silvam» – «Ţara de dincolo de pădure»- vine cuvântul Transilvania”.

mihai morar

Prezentatorul a intrat în afaceri în anul 2009

Cu 11 ani în urmă, Dan Negru a hotărât că e momentul să intre și în domeniul imobiliar și acest lucru i-a adus multe beneficii. Atunci a ridicat în Capitală primul bloc de birouri, cu o suprafaţă de 1.300 mp. În 2014 acesta a continuat și a mai ridicat un bloc, care a fost închiriat unor firme. A urmat un alt bloc în zona Piața Unirii, în 2017.

La rândul său și fostul său coleg de televiziune, Mihai Morar și-a făcut cafenea la Cluj. “Azi, ore întregi, la parterul unui bloc din «Epoca de Aur», oamenii faini au făcut «coadă», ca în era de tristă amintire, la cafea bună. Recunoscători pentru primire. Aşa începe povestea celei de-a treia cafenele Emozia. Poate nu e locul din visele «clişeu» cu inimioare în ceşti şi drag de poveşti. Dar tocmai asta ne-a plăcut nouă cel mai mult la acest loc rece şi impersonal: să avem şansa de-al transforma prin emoţie”, a declarat Mihai, pe Facebook.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.