26 27

Dan Negru, reacție acidă la adresa Anei Morodan. Contesa digitală nu a scăpat nici de gura Adrianei Bahmuțeanu

Recent, Dan Negru și-a făcut apariția pe rețelele de socializiare, unde a reacționat dur în legătură cu modul în care cazul Anei Morodan a fost făcut public. Dan Negru nu s-a abținut de la comentarii acide.

Reacția lui Dan Negru vine la doar două zile de când Ana Morodan a fost prinsă de poliție conducând beată și fără permis. Contesa Digitală a fost oprită, de două ori în trafic de către polițiștii Brigăzii Rutiere și depistată cu o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge, dar și sub influența substanțelor interzise.

„Vedeta unei televiziuni a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea. Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televiziunii, aceasta a tăcut.

În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul. Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu! Cu ceva ani un urmă, în România, deținătorii licenței unui format internațional au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile.

Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă ..Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși „House of cards”, serialul iî care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei.

Televiziunile de la noi trebuie sa-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool.

Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la „blonde” la „litere”. Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede.”, a fost postarea scrisă de Dan Negru, în mediul online.

Reacția Anei Morodan:

Miercuri seară, ea a fost plasată de instanță sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și  Motivul dureros pentru care chef Sorin Bontea a stat departe de familie: "Nu-i vedeam, veneam acasă odată la 7-8 luni”

Ea a negat că ar fi condus băută sau sub influența drogurilor, susținând că „singura greșeală” a fost că a condus cu permisul suspendat.

”Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a spus Ana Morodan.

Ea a spus că luase medicamente pentru somn pentru că are insomnii.

Ana Morodan are 470.000 de fani pe Instagram. Ea deține un magazin online cu haine de la propriul brand.