Dan Voiculescu a luat o hotărâre șocantă. S-a înscris la Facultatea de Teologie Ortodoxă

Unul dintre marii moguli ai României a luat o hotărâre șocantă. Dan Voiculescu a decis să se apropie cât mai mult de Dumnezeu. Acesta s-a înscris la secţia Asistență Socială de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti.

Omul de afaceri și patronul Antenei 1 și al Antenei 3, Dan Voiculescu, a decis să se apropie cât mai mult de Dumnezeu. Acesta s-a înscris la secția Asistență Socială de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București.

Dan Voiculescu a luat o hotărâre șocantă. S-a înscris la Facultatea de Teologie Ortodoxă

Potrivit digifm.ro, afaceristul Dan Voiculescu a devenit student la 73 de ani. Patronul trustului Intact Media Group s-a înscris la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti. Acesta a susținut deja primele două teste, respectiv anume interviul de aptitudini socio-umane şi examenul la Teologie Dogmatică. Dan Voiculescu e decis să activeze în sectorul social sau filantropic.

dan voiculescu

Condamnat la zece ani de închisoare

La sfârșitul anului 2008, Dan Voiculescu a fost trimis în judecată de DNA, fiind acuzat de utilizare a influenței sale în 2003. În calitate de lider al unui partid aflat la guvernare, ar fi intervenit pentru achiziționarea de către Grivco a pachetului majoritar de acțiuni al Institutului de Cercetări Alimentare. În vara lui 2014, Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare cu executare.

Acesta a fost eliberat în iulie 2017. “Mi-au fost furaţi trei ani din viaţă. Aceşți trei ani nu mi-i dă nimeni, chiar dacă intră Băsescu la închisoare. Cât am stat în puşcărie, am avut două sentimente deosebite, profunde. Care au ieşit în evidenţă. Primul sentiment a fost unul de durere a pleoapelor, pentru faptul că stăteam cu ochii închişi mai mult de jumătate de zi.

Al doilea sentiment experimentat a fost regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicaţi în acest proces ca să pot să fiu eu dus la închisoare. Mi-am creat un fel de acvariu în care am încercat şi am reuşit să trăiesc. Am trăit trei ani într-un acvariu”, a afirmat Dan Voiculescu după ce a fost pus în libertate.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.