Dana Săvuică, dezvăluiri incredibile despre viața sa. Cine au fost bărbații care au curtat-o

Până acum nimeni nu a știut care au fost vedetele ce ar fi făcut orice doar să iasă la o cafea cu blonda.

Invitată la Măruță în emisiune, Dana Săvuică a preferat să răspundă sincer la toate întrebările, decât să guste din sosurile picante. Prima vedetă din România care a pozat în Playboy a mărturisit cine au fost câteva dintre vedetele cărora le-a căzut cu tronc: „Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”.

De ce a au divorțat Dana Săvuică de soțul său

În aceeași emisiune, Dana a vorbit și de ce a divorțat de soțul său, Răzvan Stanciu după un mariaj de 25 de ani. Iar motivul principal l-a constituit infidelitatea bărbatului.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a afirmat vedeta.

Citește și  Andreea Bălan se răzbună. Ce vrea să îi facă lui George Burcea

Cum se menține în formă

La 52 de ani, Dana arată excelent și le dă clasă multor doamne și domnișoare. Cum reușește? Face foarte multă mișcare și e atentă la ce mănâncă. „Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste.

Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara. Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe.

Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete. Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame. Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă”, a spus cu ceva timp în urmă fostul iepuraș.