Dana Săvuică le-a arătat tuturor cine e iubitul său. E prima dată când a dat publicității o fotografie cu partenerul

Cei doi se cunosc de peste 30 de ani, dar sunt împreună după divorțul divei.

Vacanță de neuitat în Grecia

Dana Săvuică și-a luat iubitul și pe sora sa și au plecat într-o superbă vacanță în Grecia. Cu această ocazie, blonda l-a arătat pe partenerul ei de viață tuturor, mândrindu-se cu un asemenea bărbat. Dana susține că acesta o lasă să facă ce vrea, iar când vedeta e plecată în lume pentru a lucra, nu există gelozii, pentru că Răzvan îi înțelege foarte bine meseria de influencer.

„Da, săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Nu există să fie invidios! Nu este deloc!

Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!”, a mărturisit Dana.

De ce a divorțat de soțul ei

Dana și soțul ei au fost împreună 25 de ani, apoi vedeta a fost nevoită să pună punct mariajului. I-a fost extrem de greu să renunțe la căsnicie și a încercat tot ce s-a putut să o salveze, dar nu s-a mai putut, așa că au ajuns în fața notarului.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta la PRO TV.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata