Dani Mocanu, bătaie de joc la adresa poliției. Moș Crăciun, arestează-mă, că poliția nu poate…

Cu ceva timp în urmă Dani Mocanu a lăsat toată țara fără cuvinte, atunci  când s-a fotografiat cu un leu. Și pentru că nu i-a păsat de organele legii, a mers mai departe. Moș Crăciun, arestează-mă, că poliția nu poate...

Moș Crăciun, arestează-mă, că poliția nu poate… Acestea sunt cuvintele lui Dani Mocanu la adresa poliției, care nu l-a arestat când l-a prins cu un leu. Acum, artistul s-a pozat cu o căprioară.

Dani Mocanu, bătaie de joc la adresa poliției. Moș Crăciun, arestează-mă, că poliția nu poate…

După ce i s-a făcut un dosar penal din cauza unui leu rănit care apărea într-unul dintre videoclipurile sale, Dani Mocanu nu s-a potolit. I-a la mișto poliția română și apare într-o altă fotografie, alături de un pui de căprioară. La această fotografie, Mocanu a postat și o exoplicație foto care spune multe: „Moș Nicolae te rog frumos arestează-mă tu…ca poliția nu poate”.

dani mocanu foto caprioara

Vă asigur că leul trăiește mai bine ca voi toți

Când i-au fost cerute explicații legate de leul rănit, Dani Mocanu nu a avut nici un fel de strângere de inimă. Nu l-a deranjat nici măcar faptul că autoritățile au luat bietul animal iar el s-a trezit cu dosar penal. Mai mult, Mocanu a explicat că tot scandalul cu leul îi aduce doar beneficii, pentru că are din ce în ce mai multe vizualizări. „…v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu.

Citește și  Dani Mocanu dă prima declarație după ce a lovit două mașini dintr-un tanc. „Rămâneţi aproape pentru că veţi vedea ceva ce nu aţi mai văzut în România”

Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă doresc o zi bună tuturor și vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu”, a fost reacția manelistului. În ceea ce privește animalul, acesta a fost luat cu o cușcă și posibil să ajungă la grădina zoologică din Târgoviște.

Gestul lui Dani Mocanu l-a supărat pe ministrul de Interne, Marcel Velea. „Am spus încă de la început: Nu voi tolera nici un fel de abuz, indiferent din partea cui vine. Legea trebuie respectată de toți! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!”, a anunțat ministrul de Interne, pe pagina de Facebook.

Citește și  Fotbalul din România se pregătește de sărbătoare. Dan Alexa se însoară

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.