Dani Mocanu, probleme mari cu poliția. A rămas fără permis

Regele youtube-ului, Dani Mocanu, are din ce în ce mai multe probleme cu poliția. Recent, acesta a rămas și fără permis.

Se consideră un ghinionist. Pentru că face ce face și devine băiat rău, Dani Mocanu a rămas fără permis. Pentru trei luni, este pieton.

Dani Mocanu, probleme mari cu poliția. A rămas fără permis

Relația lui Dani Mocanu cu poliția nu e deloc una bună. De data asta, potrivit wowbiz.ro, cântărețul a rămas fără permis pentru o perioadă de trei luni. De data aceasta, din motive doar de el cunoscute, Dani a preferat să nu facă acest lucru public. Chiar dacă e pieton, acesta se distrează la fel de bine. Recent, el s-a fotografia cu o sticlă mare de whisky în mână și a făcut și un comentariu la poza sa: „Singurul avantaj atunci când ai permisul suspendat”.

dani mocanu

Cercetat pentru proxenetism

Dar Dani Mocanu mai are și alte dosare penale, printre care și unul în care este cercetat pentru proxenetism. ”În dosar sunt conversațiile dintre mine și o domnișoară care lucra în Anglia. Ideea e că eu sunam și îmi ceream banii mei, i-am cântat acestei fete și sunam, era normal să îmi cer banii mei. Alo, ai făcut bani? Păi trimite-mi banii înapoi, nu mă interesează pe mine din ce faci bani… Că ești prostituată sau peștoaică, sau criminală… Mie dă-mi banii mei, ți-am cântat, nu mă interesează ce faci tu”,  a declarat acesta cu ceva timp în urmă. Tot cântărețul este cel care a făcut un videoclip care a scos din sărite asociațiile feminist.

Și-a făcut un tatuaj obscene la adresa poliției

Și pentru că a vrut să-I enerveze a culme pe polițiști, Dani Mocanu a mai făcut un lucru care nu-I face deloc cinste. Este vorba de un tatuaj obscene la adresa oamenilor legii, chiar în zona ombilicală. El a ales să folosească niște cuvinte, care șochează pe orice persoană.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.