26 27

Dani Mocanu și-a făcut de cap. A fost la bordel, în Elveția

Unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai momentului, Dani Mocanu și-a făcut de cap. A fost plecat în Elveția, unde și-a achiziționat diferit obiecte. În plus, acesta a fost la bordel.

Este, fără îndoială, manelistul cel mai controversat. Recent, Dani Mocanu a fost la bordel în Elveția și a împărtășit totul fanilor săi.

Dani Mocanu și-a făcut de cap. A fost la bordel, în Elveția

E considerat regele Youtube-ului și reușește mereu să șocheze prin comportamentul său. Mai nou, Dani Mocanu a fost plecat îl Elveția iar acolo nu a rezistat și a fost la bordel. Dar nu la orice fel de casă de plăceri, ci la Puff. Ce este Puff? Un loc legal, evident, unde doamnele și domnișoarele vin să practice cea mai veche meserie din lume pentru că își doresc. Potrivit wowbiz.ro, imediat ce a intrat în bordel, acesta a pus ochii pe o tânără superbă. Când a văzut ce forme are, acesta a pus-o să danseze. Culmea culmilor, la scurt timp, acesta a avut un recital într-un local unde se adună mulți români, iar printre spectatori a fost chiar domnișoara cu pricina.

Citește și  Dani Mocanu, bătaie de joc la adresa poliției. Moș Crăciun, arestează-mă, că poliția nu poate...

dani mocanu

Este cercetat într-un dosar pentru proxenetism

Pentru că are dese momente în care este băiat rău, Dani Mocanu are multe dosare penale, printre care care și un dosar pentru proxenetism. ”În dosar sunt conversațiile dintre mine și o domnișoară care lucra în Anglia. Ideea e că eu sunam și îmi ceream banii mei, i-am cântat acestei fete și sunam, era normal să îmi cer banii mei. Alo, ai făcut bani? Păi trimite-mi banii înapoi, nu mă interesează pe mine din ce faci bani… Că ești prostituată sau peștoaică, sau criminală… Mie dă-mi banii mei, ți-am cântat, nu mă interesează ce faci tu”, a declarat cu ceva timp în urmă Dani Mocanu pentru wowbiz.ro.

Noua sa iubită este dorită de toți maneliștii

Cu doar câteva luni în urmă, despre Dani Mocanu se știe că are o nouă iubită. Este vorba de Loredana Munteanu, cunoscută ca și dansatoare în industria manelelor. Pentru moment însă, nici unul dintre cei doi nu au confirmat relația. Tânăra este mamă iar din acel moment a început să fie cât mai discretă cu putință.