Daniel Onoriu le-a făcut cea mai mare surpriză fanilor. A apărut la televizor. Povestea sa e șocantă

După o perioadă cumplită, fostul pilot de raliuri își revine din ce în ce mai mult și a avut prima apariția la tv, unde și-a spus povestea.

Daniel Onoriu le-a făcut cea mai mare surpriză fanilor. A apărut la televizor. Povestea sa e șocantă

Daniel Onoriu a scăpat de cea mai grea cumpănă a vieții și e convins că de acum totul va fi bine. Acesta a mărturisit că problemele sale au început anul trecut după ce s-a întors de la o clinică din Turcia unde a făcut o operație de micșorare a stomacului.

După ce a început să vomite sânge, a fost internat la spitalul Floreasca din Capitală, unde a rămas peste 100 de zile, dintre care 55 în comă indusă. Pentru prima dată de când și-a revenit, fostul pilot susține că medicii din străinătate au știut tot ce fac dar au ascuns.

Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii

„M-am lăsat de curse, aș fi vrut să mă reapuc anul ăsta, dar acuma nu mai pot. Fizic, abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii. (…) Eu am avut 114 kilograme înainte de operație.

Am avut prieteni care au avut și 140-150. Au făcut operație ca să slăbească. M-au încurajat. Și am făcut operația și uite că din toți oamenii pe care îi cunosc, tocmai mie mi s-a întâmplat să stau 55 de zile în comă și peste 100 de zile internat în spital.

Voiam eu, pentru mine, eu am fost sportiv, nu mă suportam gras, nu îmi plăcea de mine”, a declarat Daniel Onoriu. Chiar dacă a suferit enorm, până în acest moment, el nu a confirmat dacă îi va da în judecată pe acei medici. Important este că se află pe drumul cel bun, iar această experiență spune că l-a adus aproape de Dumnezeu.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata