Daniel Onoriu și-a dat arama pe față. „Nu că aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea de pe aici…”

Pilotul a venit la evenimentul de la Câmpulung Muscel cu mașina care i-a adus multă bucurie în viață și la final a primit o diplomă de participare de la un copil care făcea parte din echipa de organizare.

Surprinzător pentru toată lumea, acesta a avut o reacție total nepotrivită. Iar fanii l-au taxat imediat. Onoriu și-a vărsat oful pe rețelele de socializare unde a avut cuvinte grele despre organizatori și a rupt și diploma.

„I-am zis să-i zică organizatorul că mă p#% pe el”

”Am venit la Câmpulung Muscel, în fața primăriei, am făcut o grămadă de postări pe Facebook să vină oameni, au venit o grămadă de oameni datorită mie.

Sunt Daniel Onoriu, campionul României, unicul în România, campionul româniei de viteză în coastă, motociclism și carting. Nimeni n-a mai făcut asta!

Am mașina asta care e mașina supremă. Nu că aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea de pe aici, a venit un copilaș și mi-a dat diplomă de participare.

Eu, Daniel Onoriu, pilotul suprem cu mașină supremă, primesc un că$%# din ăla de trofeu, o hârtie, o diplomă de participare. I-am zis să-i zică organizatorul că mă p#% pe el. Mă p&* pe tine organizatorule!”, a scris Daniel Onoriu pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata