Daniela Crudu face bani din orice. Vedeta vinde tricouri cu chipul lui Ceaușescu

Frumoasa Daniela Crudu știe cum să facă bani. Mai nou, vedeta și-a rotunjit veniturile după ce a început să facă reclamă la tricouri cu chipul lui Ceaușescu.

V-ați dorit un tricou cu chipul fostului dictator Nicolae Ceaușescu? Dacă răspunsul e da, atunci Daniela Crudu vă vine în ajutor. Vedeta face bani din orice.

Daniela Crudu face bani din orice. Vedeta vinde tricouri cu chipul lui Ceaușescu

Cum arată Daniela Crudu îmbrăcată într-un tricou cu chipul lui Ceaușescu? Se pare că o prinde bine. Iar ea e fericită pentru că face bani. Dar iubitorii de tricouri ciudate, pot cumpăra totodată și astfel de obiecte cu sâni și alte mesaje incitante. Ba chiar și cu fotografii de-ale vedetei din Playboy. Ce-i drept, prețurile sunt pe măsură. Pentru că un astfel de tricou ajunge și la suma de 200 de lei bucata.

daniela crudu

Își gestionează singură imaginea

Daniela Crudu a pornit de jos în viață și iată că a ajuns unde și-a dorit. La început, aceasta a fost o simplă animatoare în club și ulterior a devenit asistentă la Antena 1. Ulterior au urmat aparițiile în Playboy și nenumărate operații estetice în urma cărora Daniela devenit o femeie care are ce arăta. Contractele de publicitate au început să curgă, dar și domnii cu dare de mână.

Interesant este faptul că Daniela Crudu își gestionează singură imaginea, dar și afacerile. Și se bucură de o viață de lux. Anul trecut, ea a bătut palma cu o firmă din Constanța care vine tricouri cu sânii săi siliconați. Sigur că fanilor le-a plăcut mult ideea, iar afacerea se anunță a fi de mare succes. Se pare că tricourile cu Cruduța vor ajunge și în Spania, întrucât firma are o reprezentanță la Barcelona. După episodul neplăcut în care a fost bătută de fostul iubit, se pare că Daniela s-a ales cu câteva mii de euro. Acesta a fost prețul pe care l-a plătit bărbatul pentru a fi iertat și pentru a nu ajunge pe mâna autorităților.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.