Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă și e foarte fericită. A comandat bucătăria din Spania

De când a decis să se mute în casă nouă, Daniela Gyorfi zburdă de bucurie. Și-a împlinit un vis mai vechi.

Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă și e foarte fericită. A comandat bucătăria din Spania

Cântăreața dorea de mult timp să plece din casa unde a locuit toată viața alături de mama sa, iar acum doi ani a început să caute un loc special. Și l-a găsit. E vorba de un apartament în afara Bucureștiului, la parter, cu o curte imensă. În plus, e bucuroasă că școala unde va învăța fiica ei e foarte aproape de casă.

„Maria a înțeles că ea poate să treacă de la o școală la alta”

„De când trăia mama îmi spunea să ne mutăm. Am fost cu George la câteva vizionări, dar mă gândeam că nu pot să plec sau să iau unde mi-ar fi plăcut mie, pentru că mă gândeam la spital, la Salvare… Între timp lucrurile știi cum au decurs.

Citește și  Misterele Tunelului secret al reginei Maria

I-am zis lui George să căutăm, el mai morocănos așa a zis cum vreau eu. M-am dus la Petrești și am văzut un bloc… Mi-a plăcut foarte mult. Cu școala Mariei era o problemă. Maria a înțeles că ea poate să treacă de la o școală la alta. Îi plac noii colegi, învățătoarea.

„Nu am nici cea mai mică nostalgie de dor de casă. Pentru mine e ceva wow”

Noi ne-am mutat în apartamentul în care doi ani l-am bătut pe George ca picătura chinezească. Ne-am mutat acum. Ne-am hotărât și am luat la parter. Toată lumea mi-a spus că o să îmi fie greu. Nu am nici cea mai mică nostalgie de dor de casă. Pentru mine e ceva wow. (…)

Mai avem de făcut. Casa este cam 60% gata. Am terasă, am curte”, a mărturisit Daniela Gyorfi în emisiunea „Teo Show”. Chiar dacă nu e o mare o gospodină, noua bucătărie a Danielei Gyorfi se întoarce după soare. Costă 9000 de euro și a fost comandată din Spania.

Citește și  Chef Cătălin Scărlătescu e cu nervii la pământ. Cine îi pune bețe în roate ca să nu-și deschidă restaurantul

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata