Daruri potrivite fiecărui an de căsătorie

Potrivit tradiției, aproape fiecare an de căsătorie are o denumire specifică iar cadourile oferite trebuie să se potrivească întocmai cu momentul. Iată ce daruri sunt potrivite.

Au trecut ani buni de când sunteți împreună și nu știți ce cadou să faceți soțului/soției? Acestea sunt daruri potrivite cu care nu veți da greș niciodată.

Daruri potrivite fiecărui an de căsătorie

E adevărat că la nunta de hârtie la cea de diamant e un drum lun, când există iubire și înțelegere relația va merge din ce în ce mai bine. Cu mare grijă unul față de celălalt. Așa trebuie să se poarte soții atunci când aniversează un an de la căsătorie, așa numită nuntă de hârtie. Evident că darurile care se potrivesc sunt din hârtie, fie că e vorba de o fotografie a locului în care cei doi s-au cunoscut.

Sau, dacă portofelul e plin, de ce nu, două bilete pentru un concediu de vis… Nunta de piele se sărbătorește la trei ani de căsnicie. De unde această denumire? Potrivit mamaplus.md, se crede că pielea e deja tăbăcită la ambii parteneri, care încep să se cunoască din ce în ce mai bine. Darurile potrivite sunt evidente confecționate din piele, fie că e vorba de o poșetă, încălțăminte, o agendă sau un ceas…

cadou casnicie

10 ani, piatra de temelie pentru anii ce vor urma

Chiar dacă poartă denumirea de nuntă de tinichea, sărbătorirea  10 ani de mariaj este piatra de temelie a  anilor ce vor urma. Cei care vin să petreacă alături de soți trebuie să le aducă acestora în dar o tabacheră, o brichetă, un portcard, un ceas. Toate, evident din aluminiu. La 25 de ani de la căsătorie, soții vor așeza lângă verigheta de aur, una de argint. Pe care, de asemenea, o vor purta tot restul vieții.

Când este nunta de rubin (40 de ani) tradiția spune că trebuie montate pe verighetă atâtea rubine câți copii s-au născut din iubirea soților. Cele mai indicate bijuterii pentru nunta de aur sărbătorită la 50 de ani de căsătorie sunt tacâmurile din aur. La 60 de ani trebuie dăruit neapărat cuplului obiecte de culoarea ametistului.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.