David Pușcaș face acuzații dure. Nu se potolește. Și-a făcut din nou mama de râs

Indiferent cât de mult și-ar dori Luminița Anghel să aibă o legătură frumoasă cu fiul său, se pare că acest lucru e imposibil. Din nou, David nu se potolește și lovește în propria mamă.

David Pușcaș nu se potolește și iese din nou la atac. De data aceasta, el și-a acuzat mama că nu s-a implicat în viața lui.

Fiul Luminiței Anghel nu se potolește. Și-a făcut din nou mama de râs

E greu de crezut dacă și mai ales când David va înceta să-și maif facă propria mamă de râs. Mai nou acesta a acuzat-o pe Luminița Anghel de lipsă de implicare, mărturisind și că nu îl ajută nici cu bani. Acesta le-a spus reporterilor de la ciao.ro că relațiile dintre cei doi sunt mai mult decât distante, cei doi vorbind foarte rar. Tânărul a vorbit cu jurnaliștii de la Ciao despre episodul respectiv și modul în care a reușit

să treacă peste momentele grele. Acesta a dezvăluit că familia nu i-a fost aproape iar cu mama se vede foarte rar. David a fost întrebat dacă a văzut-o pe mama sa după episodul greu prin care a trecut, iar răspunsul lui a fost unul negativ: „Nu m-am văzut cu mama. Am noroc că am oameni, prieteni super ok lângă mine. Știi, pe de o parte ți se dă, pe de alta ți se ia. La mine, dacă familia n-a fost lângă mine, au fost prietenii. Și chiar sunt prieteni adevărați”, a declarat tânărul.

Citește și  Datul de grindă ferește copilul de lucrurile rele

david

Am noroc că am oameni, prieteni super ok lângă mine

De asemenea, acesta susține că Luminița Anghel nu îi virează bani în cont, acesta fiind obligat să se descurce singur. “Citisem în presă la un moment dat că mama îmi virează bani în nu știu ce cont. De când a început pandemia, eu ma întrețin 100% singur. Mama nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur”, a precizat el „nu m-am văzut (n.r.: cu mama). Am noroc că am oameni, prieteni super ok lângă mine.

Știi, pe de o parte ți se dă, pe de alta ți se ia. La mine, dacă familia n-a fost lângă mine, au fost prietenii. Și chiar sunt prieteni adevărați”, a spus fiul renumitei cântărețe. Chiar și așa, el spune că tot ce a învățat despre muzică a fost de la Luminița și pregătește un proiect muzical.  „De la mama am învățat tot, de la tonalitate, respirație, expresie, mai ales că am fost cu ea peste tot când eram mic, și când trăgea voci, și la spectacole, repetiții, în culise, peste tot.”

Citește și  Adriana Bahmuțeanu, despre problemele pe care le-a avut cu fostul iubit: ”Am mesaje de ameninţare, că nu o să scap niciodată de el”