De acum, promo-urile ProTV vor fi făcute de Florin Piersic Jr.

După ce Bebe Cotimanis a părăsi ProTV-ul mai marii instituției au decis cine să îi ia locul. Acesta va fi Florin Piersic Jr.

La echipa de la ProTV s-a alăturat și Florin Piersic Jr. Acesta va fi vocea pentru promo-urile televiziunii.

De acum, promo-urile ProTV vor fi făcute de Florin Piersic Jr.

Când a auzit ce propunere i s-a făcut, fiul celebrului actor Florin Piersic a acceptat pe loc. „Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare. În care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum” , a spus acesta.

Potrivit cancan.ro, propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame. Dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mull. Și, recent, în două audio book-uri.

Citește și  LORA, PETRECERE FABULOASĂ LA MARE

Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești De lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște. Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim. Fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafi. Când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație.”, a declarat Florin Piersic.

A fost ales datorită timbrului său vocal special

Ce a stat la baza deciziei mai marilor televiziunii? Se pare faptul că Florin are un timbru vocal special. ”Am căutat și căutăm voci speciale care să se potrivească foarte bine cu imaginea PRO TV.  Cu felul în care PRO TV se prezintă ca brand. Alături de grafică, vocile care apar în promo-urile noastre fac parte din identitatea postului și sunt asociate natural cu PRO TV.

Citește și  Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Antena Stars

Felul în care Florin Piersic Jr. vorbește, timbrul vocii și nu în ultimul rând personalitatea lui, se potrivesc foarte bine cu brand-ul nostru și această colaborare va fi cu siguranță remarcată de telespectatori. Emoția pe care o poate transmite Florin Piersic Jr. va aduce un plus în comunicarea show-urilor noastre și le va apropia mai tare de public.”, a declarat Vasile Alboiu, directorul de creație al Pro TV.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.