De când s-a măritat, fiica lui Liviu Dragnea s-a schimbat foarte mult. Cum arată acum

Nu același lucru se poate spune despre tăticul Liviu Dragnea, care încă suferă după despărțirea de mai tânăra lui iubită.

De când s-a măritat, fiica lui Liviu Dragnea s-a schimbat foarte mult. Cum arată acum

În 2020, fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra a spus da în fața ofițerului Stării Civile, iar nunta a urmat în 2021. Fericitul este îndrăgitul artist Alex Mațaev, singurul iubit pe care fata l-a avut vreodată în viața sa. Ambele evenimente au fost extrem de discrete, iar cei doi s-au obișnuit să stea cât mai departe de ochii curioșilor, de aceea nu sunt văzuți nici pe rețelele de socializare.

Nu l-a avut lângă ea pe fostul lider PSD, pentru că acesta era încă în spatele gratiilor, dar asta nu a împiedicat-o să facă pasul cel mare. Recent, Alexandra a fost văzută cu soțul într-o benzinărie, după ce mașina lor de fițe fusese avariată de un șofer neatent. Cei doi s-au schimbat destul de mult de când sunt împreună, dar în bine și sunt extrem de fericiți.

Citește și  Bombă în showhizz. Iubita lui Dani Oțil a trăit o poveste de dragoste cu cântărețul Valentin Sanfira

Absolventă a Facultății de Limbi Străine

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Liviu Dragnea a vorbit despre relația fiicei sale cu Alex și a infirmat zvonurile potrivit cărora nu ar fi fost de acord cu nunta Alexandrei. “Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo.”, a dezvăluit Dragnea.

Alexandra Dragnea a fost întotdeauna o fată cuminte, care nu s-a implicat în nici un scandal și a avut rezultate excelente la învățătură. Ea a stat cât mai departe de localuri mondene și a absolvit Facultatea de Limbi Straine. În timpul liber, Alexandra obișnuiește să meargă la cinematograf, teatru, concertele soțului și să se plimbe prin țară sau străinătate. Cei doi tineri s-au cunoscut la un concurs de talente și de atunci sunt de nedespărțit.

Citește și  Dan Negru face investiții serioase în domeniul imobiliar

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata