26 27

De când sunt împreună Deea Maxer și actualul partener de viață, Robert: ”Îl știam de pe Instagram”

Deea Maxer și Dinu Maxer sunt istorie, căci, acum, aceasta își trăiește viața alături de Robert Drilea, noul ei iubit, iar discuțiile despre nuntă nu au întârziat să apară. Deea Maxer este mai fericită ca niciodată și nu îl mai ține departe de ochii lumii pe cel care o face fericită.

Frumoasa brunetă pare că a depășit divorțul de tatăl copiilor ei și a mai dat o șansă iubirii. Recent, ea a confirmat că și-a refăcut viața, menționând că nu își dorește prea multe discuții pe marginea acestui subiect.

„Părerea mea, căci a ei nu o știu, nu. (n.r. nu s-a supărat că Deea și-a făcut o relație) Am reușit să mă desprind, am reușit să pun punct. La evenimentul la care ne-am întâlnit, unde am prezentat și am cântat împreună, am dat noroc cu Robert.

Nu a avut nimeni niciun resentiment împotriva lui. Da, sigur că da. (n.r. îl cunoaște pe noul iubit al Deei) Îl știam de pe Instagram. L-am cunoscut atunci mai bine. Nu îl știam înainte de divorț, cum s-a speculat.

Vreau să spun lucrul acesta, nu ne-am întâlnit niciodată, nu a fost în cercul nostru de prieteni, Deea l-a cunoscut după divorț”, a declarat Dinu Maxer în urmă cu puțin timp pentru publicația ego.ro.

Citește și  FOTO Gina Pistol și-a scos fetița la plimbare. Cum au fost surprinse cele două prin Capitală

Deea Maxer și Robert, un cuplu de peste o lună

Deea Maxer și Robert formează un cuplu de peste o lună și sunt foarte fericiți. Tânărul i-a cunoscut pe cei doi copii ai vedetei, care nu exclude posibilitatea să devină mamă pentru a treia oară sau să se căsătorească.

Fosta soție a lui Dinu Maxer are parte de un tratament romantic

De romantism, iubire și atenție a dat dovadă noul iubit al Deei Maxer, Robert având grijă să o trateze cum merită pe femeia iubită.

În urma unei călătorii în țară cu turul de beauty, după 5 zile în care nu i-a fost aproape iubitului ei, acesta a așteptat-o așa cum trebuia, oferindu-i flori. Vedeta a mărturisit o mică parte din gesturile romantice ale iubitului ei, însă nu a dorit să ofere prea multe informații.

Citește și  ”Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate!”. Cum a reușit MM Stoica să-și salveze fiica diagnosticată cu cancer

„Întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit”, mai spunea ea, conform Cancan, acum ceva timp.

Au dispărut sentimentele pentru Dinu Maxer

După ce și-a ținut relația departe de ochii tuturor ceva timp, dar a dat indicii despre existența cuiva în viața ei, Deea Maxer a mărturisit, clar și răspicat, faptul că este îndrăgostită și că sentimentele pentru Dinu au dispărut cu mult înainte de a semna actele de divorț.

În cadrul emisiunii în care a participat, Deea Maxer a recunoscut că, în timp, Dinu Maxer a dat dovadă de un comportament care a lăsat foarte mult de dorit, fiind, inclusiv, violent verbal. Împreună cu alte aspecte la fel de importante, au alcătuit o listă de motive care au dus la separarea celor doi.