De ce a acceptat Simona Gherghe emisiunea Mireasa

Are doi copii superbi, dar a hotărât că a venit timpul să se întoarcă la meseria pe care o iubește atât de mult. De ce a acceptat Simona Gherghe emisiunea Mireasa.

I-a fost dor de televiziune și a acceptat să fie moderatorul emisiunii Mireasa. Ce motive a avut Simona Gherghe.

De ce a acceptat Simona Gherghe emisiunea Mireasa

Recent, Simona Gherghe a dat un interviu în care a explicat de ce a acceptat să prezinte emisiunea Mireasa, de la Antena 1. Vedeta a spus că e extrem de bucuroasă că s-a întors pe platoul de filmare și mai ales că telespectatorilor le-a fost dor de ea. „Fiecare început vine cu emoţii. Dar îmi era foarte dor de profesia mea, de interacţiunea cu telespectatorii şi de starea aia de direct. Şi sunt foarte bucuroasă că şi celor de acasă le-a fost dor de mine. O demonstrează şi cifrele, primele ediţii ale emisiunilor au fost lider detaşat de audienţă şi nu pot decât să le mulţumesc telespectatorilor pentru primirea pe care mi-au făcut-o”, a declarat aceasta pentru click.

simona gherghe

Cum se comportă copiii

Chiar dacă a încercat să le explice copiilor că s-a terminat concediul și mami trebuie să muncească, încă se lovește de refuzul celor mici. „În prima zi la platou, am plecat dimineaţa de acasă şi m-am întors seara târziu. În noaptea aia, Vlad a plâns foarte mult şi am pus-o pe seama faptului că am fost departe de el atâtea ore.

Ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Iar pe Ana am tot pregatit-o în legătură cu plecarea la muncă, dar încă protestează. Chiar dacă a înţeles că mami trebuie să muncească, pentru că s-a terminat concediul. Oricum, îmi petrec toată după-amiaza şi seara cu ei, aşa că sunt mulţumiţi”, a mai spus Simona Gherghe.

Pe de altă parte, la baza deciziei de a fi moderatorul unui astfel de reality show a stat și faptul că i s-a părut o provocare: „Nu am mai prezentat reality-show până acum şi asta mi s-a părut o provocare. Nu mă feresc de provocări, dimpotrivă, îmi place să experimentez. Apoi, a contat enorm şi programul. Ana şi Vlad sunt, încă, mici şi au nevoie de mine. Iar dimineţile, după-amiezele şi serile sunt doar ale lor. Faptul că lipsesc de acasă, practic, în perioada de prânz, când ei se odihnesc, îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată. Iar al treilea motiv ar fi dorul de profesia mea”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.