De ce a divorțat Andreea Marin de Ștefan Bănică. A fost bătută de cântăreț

După ani buni în care nici unul dintre ei nu a făcut nici un comentariu legat de motivul divorțului, acum s-a aflat totul. Fosta zână a surprizelor a fost bătută de Ștefan Bănică.

Despre comportamentul violent al lui Ștefan Bănică au tot circula zvonuri, dacă până acum nimeni nu a spus adevărul. Andreea Marin  a fost bătută de artist.

De ce a divorțat Andreea Marin de Ștefan Bănică. A fost bătută de cântăreț

Unul dintre cunoscuții Andreei și al lui Ștefan, Sabin Ivanoff a făcut declarații incendiare despre căsătoria dintre zână și cântăreț. Acesta a divorțat pentru că nu a mai suportat să fie bătută. Potrivit societatea.ro, Sabin a stat în preajma lui Ștefan ani buni, dar din nefericire relația de prietenie s-a distrus. Un motiv ca plus ca Ivanof să spună tot ce știe despre motivul divorțului.

”(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, a declarat Ivanof.

Citește și  Surprize, surprize. Fosta zână revine la televiziune. A semnat un nou contract cu TVR

andreea marin

„Săraca era o victimă”

Totodată, Ivanof a spus că în perioada căsniciei Andreea Marin nu a fost decât o victimă. „El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă.

Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund.”, a mărturisit la un moment dat Sabin Ivanof .

Citește și  Lui Irinel Columbeanu nu îi e dor de viața de milionar

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.