De ce a murit astrologul Mădălina Manole

Ultima zi a lunii ianuarie a venit cu o veste devastatoare pentru presa din România, dar și pentru cei care au cunoscut-o și apreciat-o pe Mădălina Manole. Celebrul astrolog era o figură cunoscută în showbiz, a lucrat la mai multe televiziuni și publicații online din România, unde realiza horoscopul zilnic, săptămânal și lunar. 

Din câte se pare, Mădălina Manole, care era născută pe 11 mai 1984, a murit în seara zilei de 30 ianuarie, în urma unui stop cardiac, după cum notează jurnaliștii de la Click. Anul trecut, Mădălina fusese internată în spital pentru că suferea de colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal.

Familia astrologului a făcut anunțul trist pe data de 31 ianuarie, puțin după ora 17.

Absolventă a Universității Politehnice din București, tânăra avea și un blog personal, Insomnii cu Mădălina, pe care nu mai scrisese în ultimii doi ani și jumătate. Era urmărită de mii de persoane și câștiga din ce în ce mai multă popularitate în ultima vreme. Din păcate, însă, destinul a făcut ca astăzi, cunoscuta astroloagă să nu mai fie printre noi. 

Citește și  Ce obiecte trebuie să curățați ca să nu faceți gripă. Mobilul, purtător de viruși

Potrivit celor de la Click, Mădălina Manole a murit în urma unui stop cardiac. Sursa citată mai transmite că anul trecut aceasta a fost internată în spital, în urma unor complicații, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea veste. 

Mădălina a avut o ascensiune fulminantă în carieră, iar anul trecut, deși a fost unul pe care astrologul l-a numit groaznic, în așteptarea anului 2023, aceasta a avut mai multe colaborări cu branduri de presă din România și devenea din ce în ce mai apreciată în domeniul ei. 

La bază, Mădălina Manole era inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, însă astrologia a devenit profesia ei de bază. Pentru a interpreta cât mai corect mișcările planetare, a ales să studieze mai mult domeniul astrologiei și a ajuns, astfel, să aducă horoscopul în casele românilor într-un mod unic.

Citește și  Patricia Kaas spune totul despre amantul Remus Truică

Ultimul horoscop pe care l-a prezentat a fost cel din ziua de 29 ianuarie 2023, chiar cu o zi înainte să plece în lumea celor drepți. 

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de socializare a Mădălinei Manole : „Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot să cred! Tot sper să fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat, Dumnezeu s-o odihnească în pace și drum lin către îngeri și către tatăl el! Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne, câteodată nu te înțelegem, numai tu știi să le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede….! Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu să te odihnească în pace, Mădă!”