De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au talent

Vestea că Mihai Petre a plecat de la Românii au talent i-a uimit pe toți fanii acestuia. De ce a plecat acesta de la ProTV?

A plecat de la ProTV și multă lume se întreabă care a fost motivul. Ce se întâmplă cu Mihai Petre.

De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au talent

Imediat ce și-anunțat plecarea, dansatorul a lăsat un mesaj emoționant pe Instagram.

„Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai găși la masă juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipa fantastică.

Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe Românii au talent ProTV Romania, și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că Românii Au Talent este fără îndoială cel mai bun show de entertainment din România.

Mult succes în noul sezon și în nouă formulă! Va asigur că ne vom revedea curând”, scris dansatorul, pe pagina sa de Instagram.

mihai petre si sotia

Ce mesaj i-au trimis Smiley și Bartoș

“O să ne lipsești! Te iubim și sperăm să te mai întorci”, i-a scris Smiley. Cântărețu s-a gândit și la că Petre a mai plecat de la masa juriului. În 2014, însă, acesta a revenit.

„A zis-o atât de bine Smiley. O să ne fie tare dor”, a fost și mesajul lui Pavel Bartoș. „Mihai, frate, s-a întors el Michael Jordan, la Chicago Bulls, după ce se retrăsese de tot. Să privim cu optimism înainte. Ai locul tău pus deoparte mereu în inima mea”, a scris și Andi Moisescu pentru click.ro.

Nu s-a mai înțeles cu mai marii de la ProTV

Potrivit celor de la cancan.ro, se pare că Mihai Petre fi plecat din trustul ProTV pentru că ar fi avut discuții cu mai marii postului “Mihai Petre e liber de contract. Nu are un alt proiect în PRO TV și nici nu se întrevede un altul momentan. Acum se obișnuiește și el cu această schimbare, și-a canalizat energia înspre fetițele lui și către academia sa de dans, care funcționează la o capacitate limitată, din cauza restricțiilor impuse de situația globală”, se spune în comunicat.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.