De ce fug bărbații de Raluca de la Bambi. Artista e din nou singură

Una dintre marile dorințe ale Ralucăi de la Bambi este să aibă o familie. Dar mereu rămâne singură. De ce fug bărbații de ea.

S-a despărțit ba de unul, ba de altul. De ce fug bărbații de Raluca de la Bambi? Ce face greșit cântăreața?

De ce fug bărbații de Raluca de la Bambi. Artista e din nou singură

S-au iubit, s-au despărțit și au încercat să se împace, dar n-am mai fost chip. Raluca de la Bambi s-a despărțit acum și ultimul său iubit, un avocat cunoscut. „M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv”, a spus Raluca, într-un interviu pentru playtech.ro. Cât privește motivul real al rupturii dintre cei doi, aceasta nu a dat nici un detaliu.

Ahtiată după curățenie

Care să fie motivul pentru care Raluca e mereu părăsită? Chiar Denisa, sora ei, spune că e foarte greu de trăit cu ea în casă. Și asta pentru că artista e pur și simplu înnebunită după curățenie.  „Ea e doamna-scamă, eu sunt dezordonată. Mi-a filmat toată dezordinea din cameră, șifonierul meu, curgeau hainele din el, a ținut un monolog așa. De dimineață până seara stă numai cu cârpa în mână, să nu vadă un firicel de praf, totul trebuie să lucească în casă de curățenie. Devine obositor la un moment dat. Nici nu gătește, ca să nu facă murdar în bucătărie”, a declarat Denisa.

Citește și  Nu are noroc în dragoste. Câți bărbați au fost în viața artistei Andreea Bălan

raluca tanase

Are mare grijă de imaginea sa

În ultima perioadă, Raluca a slăbit mult și arată din ce în ce mai bine, grație antrenamentelor pe care le susține cu antrenorul de fitness Alexander Florescu. „Alerg dimineața foarte mult, mă ajută foarte mut sportul, elimin toxine, stres, energii negative. Fac exerciții acasă de toate felurile. Mi-am luat gantere, coardă elastică, greutăți pentru picioare, tot ce ține de exercițiile pe care le pot face în casă.

Dacă vrei să faci sport și să mănânci sănătos o poți face, nu contează ce program ai, important e să ai ambiție. Ca regim, am doar 1.200 calorii pe zi, comand de la cumnatul meu meniurile, îmi vin acasă, eu nu gătesc, nu-mi place”, a spus Raluca. Potrivit spynews.ro, aceasta își dorește foarte mult să devină mireasă, dar consideră că încă nu a găsit bărbatul potrivit. „Da, vreau să îmbrac încă o dată rochia de mireasă, dar mai e până acolo. Încă nu a apărut bărbatul potrivit. Trebuie să săruţi multe broaşte, pănă să ajungi la prinţ”, a mărturisit Raluca Tănase.

Citește și  Bombă în showbizz. Walter și Raluca Zenga și-au spus adio

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.