De ce n-a apărut Andreea Marin în Playboy

În perioada anilor în care a rupt gura târgului prezentând emisiunea Surprize, surprize, Andreea Marin a fost curtată de Playboy. De ce n-a apărut vedeta în această revistă.

O fi fost Andreea Marin atât de pudică că n-a acceptat să pozeze în Playboy? Care să fie adevărul motiv pentru care vedeta nu a mai apărut.

De ce n-a apărut Andreea Marin în Playboy

A fost și este una dintre cele mai frumoase femei din România și puțini sunt cei care știu că a fost la un pas să pozeze în revista Playboy. De ce nu a apărut? Se pare că de vină nu a fost puditatea acesteia, pentru că la un moment dat a pozat aproape goală. Doar cu o coroniță din flori care ținea loc de sutien. Potrivit tacataca.prosport.ro, se pare că aceasta i-ar fi declarat directorului Playboy de atunci, Dan Silviu Boerescu, că nu are voie, potrivit contractului. Sursele spun că contractul său cu Lazarov, se menționa că face emisiune pentru toată familia și are interdicție să facă un asemenea lucru.

andreea marin

A renunțat la Surprize – surprize după ce a rămas însărcinată cu Ana Violeta

De asemenea, aceasta a fost nevoită să renunțe la emisiunea care a consacrat-o după ce a rămas însărcinată cu fetița. Andreea Marin și-a păstrat și acum frumusețea și pare că arată mai bine ca niciodată. Și are și de ce, pentru că își dorește să fie sexy pentru iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. “Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație.

Adică poți să mănânci o felie de tort cand ai ocazie ce merită sărbătorită. Dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată. Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tau îți va mulțumi. În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri. Se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite”,a declarat Andreea Marin. Bruneta a fost căsătorită de trei ani, cu Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică și medicul turc Tuncay Öztürk.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.