De ce nu a făcut Elena Udrea nuntă până acum. Nu a fost niciodată mireasă

Unul dintre marii politicieni ai țării, Elena Udrea a tot încercat să facă nuntă, dar nu i-a reușit. Mai mult, aceasta nu a fost niciodată mireasă.

Nu a făcut nuntă și nu a fost niciodată mireasă. De ce nu a reușit până acum Elena Udrea să-și ducă la îndeplinire acest vis?

De ce nu a făcut Elena Udrea nuntă până acum. Nu a fost niciodată mireasă

Elena Udrea nu a fost niciodată mireasă. Chiar dacă a fost căsătorită cu Dorin Cocoș, cei doi au făcut doar cununia civilă. Acum, fostul ministru al Turismului pare cu adevărat fericită. Mai trebuie făcut doar un singur lucru și e împlinită. Să facă nuntă cu omul iubit. De ce nu s-a întâmplat acest lucru până acum? Nu s-a găsit momentul potrivit, deși blonda de la Cotroceni a vrut să facă acest lucru după trei luni de relație.

elena udrea

Nu au avut nași

”Am tot încercat să facem lucrul acesta și nu s-a putut. Din experiența mea de viață mi-am dat seama că o relație are șanse mult mai mari să reușească frumos  dacă o oficilializezi la scurt timp după ce îl cunoști. (…) Noi am încercat după vreo trei luni după ce ne-am cunoscut să stabilim cununia. Dar, ba nu erau locuri, ba era ocupat, ba nu am avut nași. Nu a fost să fie! Acum, la petrecerea de ziua fetiței, am zis că dacă tot e o petrecere cu prieteni, poate facem și cununia. Dar fiind din pripă, iar nu s-a întâmplat. Dar, oricum e în plan”, a mărturisit Elena Udrea la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

A făcut doar cununia civilă cu Dorin Cocoș

Mai mult, Elena Udrea a spus că până acum nu s-a cununat religios. Chiar dacă a fost măritată cu Dorin Cocoș. Cei doi și-au unit destinele civil în 2003, la Consulatul român din New York.  După zece ani aceștia s-au despărțit, dar divorțul a fost unul extremde civilizat. Ulterior, Elena Udrea s-a afișat la brațul unui alt bărbat, însă relația nu a durat decât foarte puțin. După ce l-a cunoscut pe Adrian Alexandrov, Elena Udrea și-a dat seama că este ceea ce are nevoie.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.