De ce nu s-a căsătorit Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se iubesc de mai bine de șase ani, timp în care nu prea s-a pus problema căsătoriei. Despre acest aspect, fosta zână a surprizelor a oferit câteva detalii.

Andreea Marin a povestit că l-a cunoscut pe Adrian Brânvoceanu într-un avion și consideră că acel moment a reprezentat o minune în viața ei. La acea vreme, Andreea Marin a mai spus că fiecare avea un alt drum și nici nu se punea problema de a fi împreună.

„Întâlnirea cu Adrian, de exemplu (n.r. este un miracol). Nu cred că e ușor să cunoști un om bun și potrivit ție, în ziua de azi. Întâlnirea din avion nu a fost o întâlnire. Noi ne-am amintit mult după ce ne-am cunoscut cu adevărat. A fost o întâmplare. Eu eram sigură că e același om, însă el mi-a confirmat că am trecut unul pe lângă celălalt în avion și pe atunci viețile noastre aveau un alt curs”, a spus vedeta.

Citește și  Unul se lăfăie în bani, altul se chinuie. Sora lui Alex Bodi lucrează la o măcelărie

Zâna surprizelor, despre căsătoria religioasă

Cu toate că formează un cuplu solid cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin spune că nu are, totuși, planuri de căsătorie. Motivul se pare că are mai degrabă legătură cu momentul vieții, vârsta și maturitatea dobândită, la care se adaugă și faptul că Andreea Marin nu prea mai crede în căsnicii perfecte.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

În cele din urmă, Andreea Marin a explicat și de ce crede că relațiile din ziua de astăzi nu mai sunt la fel de trainice ca cele ale bunicilor noștri.

Citește și  Femeia ajunsă după gratii după o noapte cu amantul

„În ziua de azi lucrurile sunt altfel, decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese care în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”, a mai adăugat vedeta.