De ce nu s-a căsătorit Raluca Arvat cu tatăl copilului său

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare, Raluca Arvat este cu adevărat o femeie fericită. Dar de ce nu s-a căsătorit cu tatăl copilului său până acum?

E frumoasă, deșteaptă, talentată și are lângă ea o familie care o împlinește. Cu toate acestea, Raluca Arvat nu s-a căsătorit cu tatăl copilului său.

De ce nu s-a căsătorit Raluca Arvat cu tatăl copilului său

S-a speculat mult timp că urmează să-și unească destinul cu cel al tatălui copilului său, dar acest lucru nu s-a întâmplat nici până acum. Care să fie motivul? ”În fiecare dimineață când plec la serviciu, după ce îl pup pe Tudor, îi spun să fie cuminte și să nu-i supere pe bunici.

Și el îmi zice, foarte serios, să fiu și eu cuminte și să nu-i supăr pe colegii de serviciu… și asta chiar mă distrează de fiecare dată. Îmi mai povestesc bunicii că, atunci când se uită cu ei la Telejurnalul TVR2, Tudor vorbește întruna cu mine, așa cum face și acasă, și uneori se duce la ecranul televizorului și mă pupă… și spune „Ne vedem în curând, mami!”, a declarat Raluca într-un interviu.

Citește și  Culiță Sterp implicat într-un scandal de proporții

raluca si tudor

Tudor este minunea noastră

Chiar și așa, Raluca nu s-a căsătorit cu bărbatul cu care l-a făcut pe Tudor, o minune de copil. Prezentatoarea lămurește acum lucrurile:  Așa cum nu cred că topurile sunt necesare în viața noastră în cazul evenimentelor fericite, nu cred că sunt necesare nici în cazul celor mai puțin plăcute.

Cred că fericirea și nefericirea fac parte deopotrivă din viață. Așa că și eu le-am trăit pe ambele, ca orice om. Eu cred că viața înseamnă trăire, nu ierarhizare. (…) Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași  obiective  și  așteptări   în viață. Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră”, a spus frumoasa prezentatoare.

Citește și  Cătălina Ponor a dat vestea minunată. Se mărește familia

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.