De ce refuză Dan Negru orice ofertă pentru reclame

Considerat cel mai bun prezentator din România, Dan Negru a refuzat întotdeauna orice ofertă pentru reclame.

Fidel meseriei pe care o are, respectiv cea de moderator, Dan Negru refuză orice ofertă pentru reclame.

De ce refuză Dan Negru orice ofertă pentru reclame

Este unul dintre cei mai bine plătiți jurnaliști din România și foarte activ în social media. Chiar dacă i s-au făcut multe propuneri, Dan Negru a refuzat orice ofertă pentru reclame. Chiar dacă unele dintre acestea au fost mult peste așteptări. “Acum vreo 20 de ani, când făceam Academia vedetelor, venise un operator de telefonie. Eu trebuia să bag mâna în acvarii – erau tot felul de probe, cu acvarii – și să scot un telefon de acolo. Am zis nu. Banii? Am calculat atunci, îmi puteam lua un apartament în Colentina. Noroc că am avut o soție care m-a înțeles.

Chiar ieri am avut o ofertă, pentru o postare. Era ceva de ordinul sutelor de euro. M-a contactat până și o companie care producea uși pentru garaje. Aveau și scenariul pregătit. Se deschidea o ușă, eu eram de o parte, iar Florin Piersic de cealaltă.

Să nu credeți că e vorba de cifre mari. Nu pot da nume de companii, dar pot spune că, în general, e vorba de sute de euro, rar peste o mie”, a declarat Dan Negru.

dan negru

“Am refuzat orice ofertă pe barter”

De asemenea, prezentatorul spune că niciodată nu a acceptat nici o ofertă pe barter, pentru că nu suportă ridicolul.

“Sunt, pe de o parte, cei care din asta trăiesc, nu fac altceva, decât conținut online și sunt alții care și-au construit imaginea și notorietatea în alte domenii.

Regula este, în general, de 100 de euro la 10.000 de fani. Este în regulă pentru influencerii de marketing, de online. Dar nu poți merge pe această formulă și la cei care vin din alte domenii, care și-au câștigat notorietatea făcând și altceva.

Mi s-a mai întâmplat ceva. Când mergeam pe la firme de construcții sau de diverse materiale, unii erau speriați: aoleu, iar a venit cineva care vrea barter. Asta pentru că sunt influenceri care lucrează și pe barter.

Nu am făcut niciodată nici publicitate pe bani, nici pe barter. Am refuzat, pur și simplu. Cred că, în cazul meu, a funcționat teama de ridicol. Dar, la urma urmei, fiecare alege ce face.

Mă uit afară cum se face. Hamilton, pilotul de Formula 1, are contract cu Tommy Hilfiger. Uite, spune clar „paid partnership with Hilfiger.” Nu numai că îi promovează, dar au creat o colecție specială pentru Hamilton. E altceva”, a mărturisit Dan Negru.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.