De ce s-a trezit Bianca Drăgușanu cu poliția la ușă

De când sunt împreună, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să se joace de-a șoarecele cu pisica. Ultimul episod din telenovelă, cel în care Bianca a fost agresată de afacerist, a atras atenția organelor legii. De ce s-a trezit blonda cu poliția la ușă.

Relația dintre Bianca și Alex Bodi pare un film de comedie. Mai nou acesta a bruscat-o grav pe blondă, iar vedeta s-a trezit cu poliția la ușă.

De ce s-a trezit Bianca Drăgușanu cu poliția la ușă

S-au certat și s-au împăcat de mult prea multe ori. Și când toată lumea a crezut că cei doi s-au despărțit, situația la schimbat. Bianca nu poate trăi fără Alex, iar acesta a primit-o înapoi. Ce-i drept, nu fără să-i pună niște condiții. Din nefericire însă, între blondă și afacerist a avut loc și un moment neplăcut. Potrivit evz.ro, după ce în presă au apărut mai multe fotografii în care aceasta a fost bruscată de afacerist, poliția s-a sesizat. Drept urmare, blonda s-a trezit cu oamenii legii la ușă.

bianca si alex

Bianca spune că totul a fost doar o glumă

Departe de a fi speriată, aceasta le-a explicat polițiștilor că nu au de ce să-și facă probleme, pentru că totul a fost o glumă. Nici pe departe, fostul său soț nu i-a creat probleme. Joacă sau nu, oamenii legii au intrat la bănuieli, însă nu pot lua nici o măsură, pentru că Bianca nu depune plângere.

Ce mesaj a transmis blonda pe 1 septembrie

Pe data de 1 septembrie, când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi împlineau doi ani de relație, aceasta se hotărâse să pună punct definitiv. Și ca să fie crezută, a postat și un mesaj: „Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.