De ce vrea Raluca Pastramă să scape cât mai repede de Pepe. Ce plan secret are

În plin divorț cu soția sa, Raluca Pastramă, Pepe a aflat de planul secret al acesteia. Ce pune la cale bruneta.

Cu puțin timp în urmă, Pepe și-a anunțat despărțirea de Raluca Pastramă. De ce vrea să divorțeze bruneta atât de repede.

De ce vrea Raluca Pastramă să scape cât mai repede de Pepe. Ce plan secret are

Întreaga Românie a rămas fără cuvinte când Pepe a făcut anunțul privind despărțirea de soția sa. Mai ales că cei doi păreau un cuplu foarte sudat. Între timp, s-a aflat și de ce Raluca l-a părăsit pe artist. Nu-l mai iubește. Mai mult, aceasta e îndrăgostită lulea de un alt bărbat, cu care a fost văzută petrecând la munte. Și dacă Pepe a crezut că despărțirea se va produce ca între doi oameni civilizați, situația e cu totul alta.

Amantul se pare că are gânduri serioase cu Raluca

Potrivit playtech.ro, bărbatul care o iubește pe Raluca Pastramă are gânduri serioase cu cu bruneta. Sursele spun că acesta o zorește să termine cât mai repede divorțul, pentru că vrea să o prezinte cât mai repede familie sale. Acesta ar fi motivul pentru care Raluca ar fi fost de acord cu toate condițiile pe care le-a pus Pepe legate de divorț.

raluca pastrama

Pepe vrea ca fetițele să stea alături de el

În aceste condiții, nici Pepe nu va sta cu mâinile legate și va face orice îi stă în putință ca fetițele să stea alături de el. De altfel, sursele spun că artistul i-ar fi propus soției sale să-i cedeze custodia copiilor. În schimb, el nu va mai da publicității dosarul amantlâcului Ralucăi. Raluca nu vrea să audă sub nici o formă de așa ceva.

În plus, cântărețul i-a transmis că odată ce copii vor rămâne la ea, el nu va accepta un bărbat în preajma fetițelor. Pe de altă parte, tatăl Ralucăi e foc și pară când a auzit ce a făcut scumpa lui fetiță. Acesta spune că l-a făcut de râs și că nu mai poate scoate ochii în lume din cauza ei. În acest moment, acesta spune că înțelege de ce Pepe a atât de supărat.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.