De data asta e definitiv. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio

La doar două luni de când s-a împăcat cu Alex Bodi, cei doi și-au spus din nou adio. De data asta se pare că e definitiv.

S-a terminat cu relația cu suișuri și coborâșuri dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. S-au despărțit. Și spun că acum e definitiv.

De data asta e definitiv. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio

Se spune că ciorba încălzită nu mai e la fel ca înainte. Și iată că proverbul acesta li se potrivește Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi. Acum două luni au spus că nu pot să trăiască unul fără celălalt, iar acum s-au despărțit și se pare că definitiv. De ce s-a produs ruptura atât de repede? Să se fi întâmplat ceva atât de rău între ei?

Pur și simplu a fost o simplă ceartă bazată pe speculațiile vedetei. De data asta, Alex Bodi nu a vrut să dea mult prea multe informații. Și asta pentru că s-a săturat de atâtea scandaluri. ”Am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal”, a declarat Alex Bodi pentru fanatik.ro.

Citește și  Tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei a aruncat bomba. Mona a făcut închisoare

bianca si alex

Bianca a promis că le va spune tuturor prin ce a trecut cu Bodi în ultimii ani

Pentru că nu mai vrea să se simtă mereu vinovată și să fie judecată, Bianca Drăgușanu le-a promis fanilor săi că va spune tot adevărul. Vrea ca lumea să știe prin ce a trecut alături de afacerist. ”Tot ce mi s-a întâmplat mie acum a fost datorită faptului că eu am ales. Eu am ales relația în care mi-am dorit să fiu.

Eu am ales să iert, eu am ales să cred, eu am ales să trec mai departe, eu am vrut. În momentul de față vreau să fac lumină și să clarific anumite lucruri despre anumite persoane, cu care în viitorul apropiat nu-mi doresc să mai fiu asociată sub nicio formă”, este mesajul Biancăi Drăgușanu.