De data asta e definitiv. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au spus adio

După multe momente în care a căzut pradă violențelor bărbatului, Brigitte Sfăt a pus piciorul în prag. Bruneta și Florin Pastramă și-au spus adio.

S-a săturat să fie sacul de box al unui bărbat. A ajuns la capătul puterii. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au spus adio.

De data asta e definitiv. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au spus adio

Potrivit cancan.ro, Brigitte a declarat într-o emisiune la Antena Stars că este sătulă să îndure comportamentul violent al soțului său. În consecință, se desparte definitiv de acesta. Bruneta susține că toată povestea a început din cauza familiei bărbatului, dar nu vrea să spună nimic concret în acest moment.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extraordinat, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci.”, a declarat Brigitte la Antena Stars.

brigitte si florin

Se despart la doar un an de la căsătorie

Brigitte a mărturisit totodată că a stat foarte bine să se gândească la această decizie, pentru că nu a fost deloc una ușoară. Însă a preferat să rupă pisica în două, mai ales pentru binele copiilor. ”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus femeia. Cei doi și-au spus adio la doar un an de când și-au unit destinele. În urmă cu doar câteva luni, cei doi au spus că sunt mai fericiți ca niciodată și nimeni nu s-ar fi gândit la o despărțire.

„Astăzi împlinim un an de la căsătoria noastră în fața lui Dumnezeu! Mulțumesc ca m-ai susținut și completat în absolut orice”, este mesajul postat de Brigitte pe Instagram cu ceva timp în urmă. Rămâne de văzut dacă cei doi vor mai avea șanse de împăcare sau dacă despărțirea e de data asta definitivă.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.