De teama interlopilor, Jador și-a luat bodyguard. Este apărat de Perversu’ de pe Târgu Ocna

Cum să fi ajuns  Perversu' de pe Târgu Ocna în anturajul cântărețului numărul 1 în trending, Jador? E greu de spus, dar acesta a ajuns bodyguardul artistului.

Amenințările pe care le-a primit de la interlopi l-au făcut pe Jador să-și ia bodyguard. Cel care îi apără spatele acum este Perversu’ de pe Târgu Ocna.

De teama interlopilor, Jador și-a luat bodyguard. Este apărat de Perversu’ de pe Târgu Ocna

S-a pus la adăpost după ce a primit nenumărate amenințări de la interlopi. Bodyguardul pe care l-a angajat este Perversu’ de pe Târgu Ocna. Pe numele său adevărat Sorin, acesta a intrat în atenția presei în urmă cu mai mulți ani. Atunci,  a dat un interviu în timpul unei lupte, în care a explicat că i-a dat adversarului o lovitură intitulată ”perversă de pe Târgu Ocna”. În scurt timp, declarațiile sale au ajuns virale, iar Mihai Bendeac l-a inclus în scenetele sale.

Citește și  Carmen Grebenișan se înrudește cu prietena sa, Alina Ceușan. Va fi nașă pentru micuț

jador

I-a dus Bentley-ul lui Jador la Sibiu

Întrucât Jador are permisul suspendat, Sorin a plecat cu Bentley-ul acestuia la Sibiu, la service. De ce a acceptat însă Sorin să-l ajută pe cântăreț? În virtutea unei prietenii care o au de mai bine de un an.  “Stați să vă zic ce mi s-a întâmplat, de fapt! Mă sună Jador să-i duc mașina la Sibiu că trebuie să-i facă ceva la service. S-o facă ăia și să vin înapoi.

Și când ajung la Sibiu, îmi zic ăștia că durează vreo trei zile, frate. Și ia uite-mă în gară! Cred că am mai mers o dată cu trenul acum 5-6 ani”, a povestit acesta într-un vlog. Pentru că da, acesta are un canal de Youtube care are extrem de multe vizualizări. Jador l-a cunoscut pe faimosul Perversu’ s-au acum un an an, când interpretul a angajat câțiva zugravi pentru a-i aranja casa. Printre aceștia l-a recunoscut pe Sorin. Din acel moment, aceștia au devenit prieteni și Jador apelează uneori la serviciile sale. Oare acesta va reuși să le închidă gura interlopilor, care i-au pus gând rău cântărețului?

Citește și  Alina Sorescu și-a găsit, în sfârșit, liniștea. I-a dat prima „palmă” lui Alexandru Ciucu

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.