Decizie fără precedent. Cristi Borcea iese din afaceri. Vrea să stea alături de familie

De când a ieșit din închisoare, Cristi Borcea s-a schimbat radical. Recent, acesta a făcut o declarație uluitoare. Iese din afaceri.

A anunțat că iese din afaceri pentru că cel mai important lucru pentru el este să fie alături de cei dragi lui. Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, i-a șocat pe toți.

Decizie fără precedent. Cristi Borcea iese din afaceri. Vrea să stea alături de familie

Vrea să stea cât mai mult acasă, departe de muncă. Cristi Borcea i-a șocat pe toți atunci când a anunțat că cel mai important lucru pentru el în acest moment este familia. Chiar dacă e cunoscut de toți apropiații ca fiind un familist convins… Mai mult, acesta spune că a suferit enorm pentru că în ultimii ani nu le-a fost aproape atât cât ar fi dorit.

cristi si valentina

Care e adevăratul motiv

Dar Cristi Borcea mai are un motiv pentru care a persistat în această decizie. S-au reîntors din Statele Unite ale Americii copiii pe care-i are cu Alina Vidican. Cu alte cuvinte, în acest moment familia sa este întregită, iar afaceristul  nu mai poate de fericire. Borcea are în total nouă copii care, desi sunt din mame diferite, se înțeleg cu adevărat excepțional. „Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit.

Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist. Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici.

Să-i văd pe toți la aceeași masă, cum râd, m-a emoționat teribil. Dvin foarte sentimental, iar eu nu sunt om care se pierde cu firea”, a declarat Cristi Borcea pentru libertatea.ro. Cristi Borcea nu a făcut niciodată diferență între copii, iar micuții abia așteaptă să primească tandrețea de care au nevoie de la tatăl său.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.