Decizie incredibilă a lui CRBL. S-a mutat definitiv în Spania

Nu s-a așteptat nimeni la așa ceva. CRBL a luat o decizie incredibilă. S-a mutat definitiv în Spania.

Speră că va face carieră în străinătate și a luat o decizie șocantă pentru fani. S-a mutat definitiv în Spania.

Decizie incredibilă a lui CRBL. S-a mutat definitiv în Spania

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, CRBL și-a luat familia și s-a mutat definitiv în Spania. După câțiva ani în care a făcut un du-te vino între această țară și România. Iar fostul concurent de la Asia Express spune că are planuri mari în viitor. “Aici e bine, e foarte bine. Noi am venit aici acum cinci ani, am mai stat vreo doi ani așa pe sărite și acum, în septembrie, am revenit.

Am testat zona, ne-a plăcut foarte mult și am zis că așa e mai bine pentru familia noastră. Eu mereu am căutat mai multă liniște. Mi-am adus cu mine toate lucrurile din România și fac muzică de aici. Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită, dar avem niște planuri pentru 2021 și o să le punem în practică. Fetele s-au adaptat foarte bine”, a spus CRBL, potrivit spynews.ro.

crbl si familia

Ne-am luat viața în mâini și am plecat pur și simplu

CRBL spune că fetelor le merge foarte bine, mai ales că vorbesc aproape perfect spaniola. Avem și prieteni aici. Aveam prieteni și înainte, dar ne-am făcut și unii noi. Ne integrăm ușor, ușor în comunitate, iar pentru mine e ca o renaștere. Planul este să rămânem aici ceva timp. Mulți prieteni de-ai mei ar face acest pas, dar le lipsește curajul și asumarea.

Dacă noi trei am decis că este mai bine așa, ne-am luat viața în mâini și am plecat pur și simplu”, a declarat artistul. Una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizz a avut o viață plină de picanterii. Anul acesta acesta a primit o palmă de la bunul său prieten, colegul de suferință de la emisiunea Asia Express, Oase. Artistul a fost extrem de dezamăgit dar spune că nu acesta a fost motivul pentru care a părăsit România.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.